Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem lehetek motoros? A férjem szerint túlzó álmaim vannak.
Figyelt kérdés
Legalább már egy éve jött egy kattanás, hogy motorozni szeretnék. A férjem szerint idióta vagyok. Egy nő nem motorozhat? Jövőre tervezek jogsit csinálni rá, de elég szarul esik, hogy ilyen véleménnyel van rólam a saját párom. 35 N2024. febr. 27. 09:32
31/32 A kérdező kommentje:
29 És, mit fáj az neked? Az legyen már az én bajom...
Nem az volt a kérdés hogy szerinted össze fogom e magamat törni...
Gondolom egybites vagy mint a férjem kezet foghatsz vele
2024. febr. 27. 17:20
32/32 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni! Én 47 évesen csináltam a nagy A-t, de kolléganőm elmúlt 50 mikor levizsgázott, és csak azt bánom, hogy nem csináltam meg korábban, pedig 14 évesen megcsináltam segédmotorra, de valahogy másfele alakult az életem. Egész megváltoztatja az embert, olyan szempontból, hogy kirángat a 4 fal közül, és vágyik az ember kirándulni, szerveznek túrákat, belehet járni a környező országokat. Én is ilyen otthonülő voltam, most meg ha lehet megyek, konkrétan az előbb toltam be a garázsba a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!