Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motoros jogsit szeretnék....

Motoros jogsit szeretnék. Milyen iskolát javasoltok? Oktatót esetleg név szerint? Valszeg A korlátozott, de lehet A-s. (Budapest)

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 21 éves vagy akkor A kategóriára jelentkezz mert az A korlátozottal csak max 25kw-os motort vezethetsz még az A-val bármekkorát :) Oktatót nemtudok mondnai...1x vtam pesten.
2010. aug. 17. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt mindent megtalálsz, az elérhetőségük/jelentkezés itt van: [link] ?&mailform

most csinálom én is, de én M-re :)

2010. aug. 17. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:

Az év totál nem számít, meg B-s jogsi van már ezer éve.

Igen A-n gondolkodás. De ha így is úgy is kb 110-200 köbcis mociban gondolkozunk, akkor minek nagymocival tanulni eleve?

De köszönöm szépen az észrevételeket!

2010. aug. 17. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kicsit több az A mint az A korlátozott. Az a 20 v 30 ezer ft sztem megér annyit h lerakd arra. Így ha haverodnak van egy 400as motorja v olyan ami több mint 25kw akk nyugodt szívvel elviheted. Bár nekem mind1 mire rakod le.
2010. aug. 18. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!