Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem lehetek motoros? A férjem szerint túlzó álmaim vannak.
#12 aha, szóval az ő világképe szerint neked tespedni kéne hívni és nylon otthonkában pörkűttet főzni?
válás szaga van a sztorinak. :D
Feltételezem azt mondd ilyeneket, mert azt gondolja hogy: Nehogy már az asszony vagányabbnak tűnjön mint én. Nehogy már az asszonyan legyen hobbija amit szeret, nekem meg nincs stb.
Tehát ez az önbizalomhiányos, sérülékeny egóval rendelkező típusú faszi, akinek ha nem tetszik vallami elkezd sértegetni.
Egyébként már az egész ott elvan cseszve, hogy a párod ilyeneket mond neked:
"A férjem szerint idióta vagyok"
"Azt mondta hogy én egy másik bolygón élek, ilyen f.szságokat akarok."
Én a szeretteimmel nem engedek meg ilyen stílust, most éppen nincs párom, de ha van se beszéltem soha így egy barátnőmmel sem.
Nyilván előfordul, hogy nem értesz egyet a pároddal, vagy azzal amit csinálni akar, de vagy szeretetből elfogadod amit tesz, vagy ész érvekkel meggyőzöd, hogy ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!