Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nem lehetek motoros? A férjem szerint túlzó álmaim vannak.
Szerintem ne várj jövőre, hanem kezdj neki még idén ha belefér a pénzügyi keretbe, csak drágább lesz, meg elég rendesen eltudják húzni a tanfolyamot, eléggé felkapott lett a motorozás, és csak márciustól októberig van oktatás, így is lehet csak őszre lesz jogsid.
Motorozás betudja szippantani az embert, és ha meglesz a jogsid, akkor csak arra tudsz gondolni, hogy miért nem csináltad meg hamarabb.
Férjedről meg tételezzük fel, hogy inkább csak félt, mert sajnos azért nem veszélytelen hobbi, nekem is megtiltotta anno a volt párom, mert intenzíves nővérként sok balesetest látott, és nem szerette volna, hogy egyszer engem is ott kelljen ápolnia.
Amúgy meg ha van B-s jogsid, akkor vehetsz addig valami 50-es mocit is, azzal is lehet jókat csavarogni.
Álomházasság lehet Xd
Remélem bosszúból még 2-3 csokbabát kipotyogtatsz neki, csak hogy megmutasd hol a helye a kanapén tespedő megkeseredett gyökérnek...
Szokásos gyanusítgató unatkozó idióták.
Már miért lenne kamu a kérdés? Ha szerinted ez hergelő kérdés, akkor kezeltesd magadat.Jelentettelek..
Nem azt írtam hogy külföldönkívüli vagyok, vagy hogy szereted e Orbán Viktort?.. némelyik ember szánalmas komolyan. Ha nem tudsz értelmeset válaszolni görgess már tovább köszi.
Egyesek itt már nagyon belefolytak a házasságomba is.
Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm!
22 esnek külön köszönöm, megfontolom akkor hogy ezen az éven már elkezdem.
"tételezzük fel, hogy inkább csak félt."
Ha féltené akkor nem azt mondaná, hogy idióta, másik bolygón él, hogy ilyen f@szságot akar.
Hanem olyasmit mondana, hogy azért nem szeretném hogy motorozz, mert balesett veszélyes és féltelek.
Szerintem nagy kölünbség.
Egyébként meg a kérdező felnőtt nő, nem kislány hogy "félteni" keljen.
"Egy nő nem motorozhat?"
Itt, ahol lakom, a 12 eves kiscsajok is tekerik a kapcai-t.
Ugy gyujtik a gyorshajtasi birsagot, mint a politikusok a kopogtatocedulat.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!