Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám páromnál megszüntetni a sokszori alaptalan féltékenységét?
távkapcsolatban vagyunk és barátom sokszor alaptalanul féltékeny, meg jön nála egy olyan hogy azzal jön, hogy azt álmodta megcsalom és akkor elkezdi ezt és a-2 napig ezt mondogatja mintha nem hinnen nekem nem bizna bennem. Főleg mikor el vagyok havazva és nem érek rá 1-2 napig vele foglalkozni.
Már beszéltem vele erről és kiderült előző barátnője valószinüleg nárcisztikus volt mert folyamatosan más férfiakról beszélt neki hozzájuk méregette őt. Ezt is megértem de ez a sokszori féltékenysége nekem egyre zavaróbb.
A távkapcsolatnak alapból nincs értelme, perspektívája, nem természetes, nincs tartalma.
Az is féltékennyé válik, aki nem olyan típus. De aki féltékeny típus, önértékelési problémákkal küzd, a tartós távollét fokozza a félelmeit, a képzeletére van bízva, hogy a másikkal mi történik.
Na, az neki maga a pokol, meg a másiknak is.
Én ilyen kapcsolatot nem tartanék fenn, időpocsékolás, lelki és idegőrlés eredmény nélkül.
“Szeret a férjem csak nem engedi hogy…” videó.
Hiába szeret ha nem engedi hogy….akkor inkább magát szereti és kontrollálni akar csak.
Nem tudod megszünteni. A féltékenység pszichés problémából ered, ahogy a fentebbi írta, önértékelési zavar és egyebek az alapja. Te pedig nem vagy a pszichológusa.
A távkapcsolat pedig tényleg időpocsékolás. Elmegy a fiatalságod azzal, hogy vártok egymásra. Pedig ez az időszak nagyon rövid. És egy ilyen alakra nem is érdemes várni.
Azért vitatkozok, mert nem mindig időpocsékolás a távkapcsolat. Én így ismertem meg a férjem és egy évig voltunk távkapcsolatban utána összeköltöztünk. 17 éve vagyunk együtt. Bátyám és felesége 2 évig voltak távkapcsolatba és több mint 20 éve házasok. Szóval a távkapcsolat működik akkor, ha mindkét fél tesz azért, hogy ez ne végleges legyen és közösek a jövőbeli terveik. Akkor kuka az egész, ha valaki nem gondolja komolyan és nem is akar igazából ennél többet.
Kérdező az örök féltékenység nagyon rossz, mert az ember egy idő után belefárad abba, hogy magyarázkodjon hiszen nem csinált semmit. Beszélj vele, de ha nem változik és neked ez tarthatatlan a szakítás is megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!