Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 3 év után ráuntam a párkapcsolatomra?

Figyelt kérdés

Azt érzem a párkapcsolatom beszürkült, és unalmas. A barátommal csak hétvégente találkozunk, mert hétköznap mindketten dolgozunk, és nem élünk együtt. 30 km távolság van kettőnk között. Huszonévesek vagyunk mindketten. Alig beszélgetünk egymással, a barátom sosem kérdezi meg mi történt velem. Ha épp egy hetet nem tudunk találkozni, akkor sem érzem, hogy hiányoznék neki. Ha visszagondolok a kezdeti időszakra sokkal izgalmasabb volt, bár mikor nem volt és csak ismerkedtem, azt az időszakot sem szerettem.

Túl sok helyre nem megyünk közösen, nyaralni se voltunk még sehol, pedig nekem lett volna rá igényem. Őt jobban leköti a hobbija, és volt már olyan, hogy amiatt nem találkoztunk, mert ő a haverokkal űzte a hobbiját.

Mostanában sokszor veszekedtünk amiatt is, mert úgy érzem nem akar velem összeköltözni, de albérletbe meg nem szeretne másnak fizetni, én meg őszintén nem szívesen élnék a szüleinél.

Mikor együtt vagyunk is az is nagyon unalmas. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány filmet néztünk meg eddig közösen, de se a társasjátékozás se érdekli, se semmi. Már nem tudok sokszor mit kitalálni, hogy mit is lehetne közösen itthon valamit csinálni, hogy ne unatkozzak mellette. De mikor elmentünk kirándulni azt is unalmasnak éreztem mellette, nem tudom miért.

Szex után is alszik, vagy a telefonját nyomkodja. Ha nem vagyunk együtt már sokszor az se hiányzik, ha épp nem keres.

2024. febr. 25. 15:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Anyagilag hogy álltok? Esetleg egy saját lakásra tudtok kölcsönt venni? Bár a leírtak alapján sen sok értelme van, mert a hozzáállása nem fog változni. Esetleg ha megijed egy pár hétig igyekszik, de aztán ennyi. Vagy komolyan ülj le vele beszélni és beszélj a gondokról vagy lépj tovább valahogy.
2024. febr. 25. 20:21
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

Zseniális ötlet egy ilyen semmilyen kapcsolatban közös ingatlant venni, ráadásul hitellel, ráadásul úgy, hogy nem is házasok.

A lehető legjobb tanács kérdező, ha el akarod bszni az életedet.

2024. febr. 25. 20:34
 23/27 anonim ***** válasza:
23%

Kölcsön, meg közös ingatlan? Gratulálok. Ez kell egy perspektívátlan hülyegyereknek és egy pöcegödörben dagonyázó libucinak. Esetleg közös gyereket ne vállaljanak rögtön? Legalább talán heti 1nél többet futnának össze.

2024. febr. 25. 20:37
 24/27 anonim ***** válasza:

Figyelmesebben olvass! Nem o irta, o reagalt ra. Raadasul ugyan azt, amit te.

2024. febr. 26. 07:41
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Nyilvan #21nek cimeztem. Nem is lattam hogy irt elottem, 2 perc van koztunk. Szerintem toroltek egy kommentet es ezert valtozott a szamozas.

2024. febr. 26. 09:24
 26/27 anonim ***** válasza:

22

Megragadsz egy-két szót és írsz egy ostoba választ rá. Nagyon frusztrált lehetsz

2024. febr. 26. 16:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem aztán semmilyen frusztrációm nincs. Megtagadtam azokat a szavakat, amiket hülyeségnek gondolok. De ha te ez alapján leszűröd, hogy frusztrált vagyok (miért is?), akkor te meg egy idióta vagy.
2024. febr. 26. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!