Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mekkora mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mekkora mértékű kiszolgálást tudnátok élvezni a pasitoktól egy párkapcsolaton belül?

Figyelt kérdés
Sokféle szempontra lehet gondolni, most általánosságban kérdezem, hogy mekkora szintű szolgálatkészségnek tudnátok örülni.
2024. febr. 11. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Kb akkorának, amekkorát én is nyújtani tudok. Néha jó a segítség meg a támogatás, de nem várom el, hogy az apámként pátyolgasson, ahogy én sem vagyok hajlandó anyucit játszani.

Konkrét dolgokban jól esik a segítség, pl ha költözöm másik albiba, bénázik a gépem vagy nagyon rossz napom van, de alapvetően a mindennapokban nem veszem igénybe a pasikat ilyen téren.

2024. febr. 11. 20:21
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha képesek lennének nem csak az elején nagy hévvel szexelni.
2024. febr. 11. 20:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha boltba megyünk, hazafelé hozza ő a nehezebb cuccot, ha valamihez nem értek, de ő igen, akkor segítsen, meg úgy alapvetően legyen segítőkész, most nem tudnék sok konkrét példát mondani. A pátyolgatást én sem várom el, de szoktam szólni, ha kell a segítsége, ilyen esetben ne rázzon le, hogy neki most nincs kedve, amennyiben mondjuk öt perces feladatról van szó, ha sok időt venne igénybe, akkor persze lehet későbbre halasztani, ha valamivel el van épp foglalva.

De ami legutóbb például tök jól esett, sima szexpartner, nem kapcsolat, ébredés után csak úgy megjegyeztem, hogy szomjas vagyok (csak úgy, nem volt vele célom, csak ki szoktam mondani a levegőbe ha valami kínom van), ő meg felpattant, hogy akkor lemegy a boltba, mit hozzon. :D

2024. febr. 11. 20:30
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Tegyen meg értem mindent, menjen el a vegsőkig.Be tudom fogadni a törődést.:)
2024. febr. 11. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
A szolgálatkészségnek van valami szubmisszív feelingje.
2024. febr. 11. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem ha szeretnek.

Ha semmiben nem számíthatok rá és üres kézzel jön mindig akkor nem szeret, az kuka!

2024. febr. 11. 21:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Valahol ott a határ, hogyha én akarok megcsinálni valamit vagy nem okoz nehézséget, akkor nem ugrál körbe. Ha viszont mondjuk nincs hozzá kedvem, akkor jól esik. Ha meg ő szórakozna, miközben én szívok, akkor meg végképp próbáljon inkább segíteni.
2024. febr. 13. 23:23
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Kiszolgálást? Kell a francnak. Hogy életem végéig azzal szívja a vérem? 🙂
2024. febr. 14. 06:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem ha kávét főz a férjem. Egyszerűbb ételeket elkészít nekem(szalonna).

Sajnos volt olyan barátom aki egy gazszálat nem tett keresztbe értem. De rossz tapasztalatnak megfelelt.

2024. febr. 14. 06:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig nagyon nehezen keltem fel, fiatalabb koromban úgy kellett az ágyból kiverni. A férjem frissen ébredt, megfőzte és behozta nekem a kávét. Mikor idősebbek lettünk, fordult a kocka, én vittem be a kávét...
2024. febr. 14. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!