Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha 3 év után ráuntam a párkapcsolatomra?

Figyelt kérdés

Azt érzem a párkapcsolatom beszürkült, és unalmas. A barátommal csak hétvégente találkozunk, mert hétköznap mindketten dolgozunk, és nem élünk együtt. 30 km távolság van kettőnk között. Huszonévesek vagyunk mindketten. Alig beszélgetünk egymással, a barátom sosem kérdezi meg mi történt velem. Ha épp egy hetet nem tudunk találkozni, akkor sem érzem, hogy hiányoznék neki. Ha visszagondolok a kezdeti időszakra sokkal izgalmasabb volt, bár mikor nem volt és csak ismerkedtem, azt az időszakot sem szerettem.

Túl sok helyre nem megyünk közösen, nyaralni se voltunk még sehol, pedig nekem lett volna rá igényem. Őt jobban leköti a hobbija, és volt már olyan, hogy amiatt nem találkoztunk, mert ő a haverokkal űzte a hobbiját.

Mostanában sokszor veszekedtünk amiatt is, mert úgy érzem nem akar velem összeköltözni, de albérletbe meg nem szeretne másnak fizetni, én meg őszintén nem szívesen élnék a szüleinél.

Mikor együtt vagyunk is az is nagyon unalmas. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány filmet néztünk meg eddig közösen, de se a társasjátékozás se érdekli, se semmi. Már nem tudok sokszor mit kitalálni, hogy mit is lehetne közösen itthon valamit csinálni, hogy ne unatkozzak mellette. De mikor elmentünk kirándulni azt is unalmasnak éreztem mellette, nem tudom miért.

Szex után is alszik, vagy a telefonját nyomkodja. Ha nem vagyunk együtt már sokszor az se hiányzik, ha épp nem keres.

2024. febr. 25. 15:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Ez gyakorlatilag megmaradt a randizgatás szakaszban. Nyilván uncsi lesz. Szerintem az exem, és a jelenleg párom, hamarosan feleségem is fiatalabb nálad. Mindkettejükkel hónapokon belül összeköltöztünk. Ti meg éltek mint a nagyranőtt tinik, jó hogy disszonáns és kellemetlen az egész. Ismerkedj idősebbekkel, ha komoly és jól működő kapcsolata vágysz.
2024. febr. 25. 15:58
 12/27 anonim ***** válasza:
Időről időre kiteszed ugyanezt a kérdést, szinte szóról szóra. Kezdem gyanítani, hogy kamuzol. Ha nem, akkor meg mi bajod van?! Ezer éve szakítanotok kellett volna! Miért nem teszed meg végre? Azzal, hogy itt siránkozol, semmi sem fog változni..
2024. febr. 25. 16:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok. Én még szeretem őt, és helyre szeretném hozni.
2024. febr. 25. 16:21
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
És mit szeretsz rajta?
2024. febr. 25. 16:23
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nem tudod helyrehozni, ha unalmas és ez őt nem érdekli. Kár több hétvégét elpazarolnod vele.
2024. febr. 25. 16:24
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor nem kamu. De nem látom, hogy változás történt volna, egyik kérdésed után sem, mert megint itt vagy és a szitu ugyanaz. Mit próbáltál eddig tenni az ügyben? Mivel akarsz előrukkolni, hogy működjön valami, ami évek óta nem működik?
2024. febr. 25. 16:25
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

De nem lehet helyrehozni egyedül. Ő neki mindegy minden.

Nem is vagytok ti párkapcsolatban hanem szexkapcsolatban. Nem is szereted miről beszélsz? Az elejétől fogva unalmasnak tartottad őt! Te csak attól félsz, hogy szingli maradsz életed végéig holott most is az vagy.

Gyötrelem vagy.

2024. febr. 25. 16:32
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
1000x kiírtad már. Ne nyavajogj, senki se kötelez rá, hogy vele maradj.
2024. febr. 25. 16:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nincs mit helyrehozni. Halott. Amikor élt sem volt lelke. Hihetetlen hogy ennyire nullával beérd. Voltak szexkapcsolataim, amikben több dolgot és sűrűbben csináltunk, mint ti, pedig már a nevükre sem emlékszem.

Én a helyedben azonnal szakítanék, és elfelejteném ezt a borzalmat.

2024. febr. 25. 17:37
 20/27 anonim ***** válasza:
Újítások bevezetése szükséges, "Én-idő" kialakítása.
2024. febr. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!