Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 48 éves férfi 21 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi 21 éves lány több éve titokban egy párkapcsolatban mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Férfi nem házas, nincs eltitkolt szeretője senkinek.
2010. okt. 24. 22:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
21%
most mit kell titkolni a pedókat 1re jobban elfogadják! régebben kinyirták öket most már csak pár évet kell ülniXD
2010. okt. 28. 13:29
 22/30 anonim ***** válasza:
80%
Hát nem tudom. Nekem elég liberális gondolkodásom van, hiszek abban hogy minden ember egyenlő, és mindenki tud változni. Nem vetem meg őket, de ez nem normális, egyik félről sem. A lánynak apakomplexusa van, de mint tudjuk, a kislányok egy idő után elkedenek pasizni, ami persze apucinak nem tetszik majd. A férfi még rosszabb, nyilván az érettebb nők körében nem tud érvényesülni, de a naív kislányok felnéznek rá.
2010. okt. 28. 13:40
 23/30 anonim ***** válasza:
28%
de most komolyan az az 50 éves **** elcsorja elölünk a csajokat! az összes ilyen nagy korkülönbséget ellenzem!
2010. okt. 28. 18:00
 24/30 anonim ***** válasza:
16%

Nem vetem meg ezt a dolgot, már csak azért sem, mert nem ismerem őket, lehet, hogy az "öreg" férfi közel sem olyan öreg, az a "kislány" pedig közel sem olyan tapasztalatlan.

Viszont a saját példámat látva az a véleményem, hogy ezt hosszú távon tényleg nem érdemes csinálni, mivel úgyis nagy valószínűséggel szenvedés lesz a vége. Én magam is voltam hasonló kapcsolatban (bár azért ilyen sok nem volt közöttünk) és én is éreztem már, hogy ahogy kezdtem igazán tapasztalt nő lenni (nem biológiailag értem), akkor már vágytam a fiatal, korombeli pasira. Nem jó látni, hogy amikor Te fiatal vagy, közben pedig a pasidnak őszülni kezd a haja.

Ez csak problémákat szül mindkét részről. Szerintem, persze, bizonyára lehet kivétel.

Az ilyen hülye besorolásokban, mint pl. az apakomplexus meg nem hiszek.

2011. nov. 11. 11:50
 25/30 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon jó, hogy megint egy vén kéjencnek jut egy fiatal csaj:( A sok okos meg adja alájuk a lovat ilyen idióta szentimentális szöveggel, hogy a szerelem nem korhoz kötött. Ugyanmár minden egészséges, ép gondolkodású embernek felfordul a gyomra, ha azt látja, olvassa, hallja, hogy egy majdnem 50 éves férfinak 20 éves csaja van. Az ilyesmit is úgy kellene kezelni, mint a pedofiliát.
2011. nov. 17. 09:26
 26/30 anonim válasza:
Egy kissé durva, és nem most, hanem x év múlva, amikor a csajszi még csak 30 lesz, a hapsi meg 60.-hoz közelít
2011. nov. 17. 09:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem,hogy egy fiatal lánynak mi tetszhet egy vénemberen,de ez úgysem lesz hosszútávú kapcsolat,mint ahogy többen is írták,mikor a csaj 30 lesz,a pali már 57..

Hozzátenném,hogy én magam is nő vagyok,nem azért írom ezt,mert félnék attól,hogy elszedik előlem a csajokat.

2011. nov. 17. 11:06
 28/30 anonim ***** válasza:
58%

csak a szerelem -$$$$$$$$$$$- el ne fogyjon..

aki pedofilozik --->> majd ha te leszel 50 éves, kiváncsi vagyok hogy a 50 es lógó csöcsü mamik fognak e tetszeni, vagy a fiatal lányok :))

2011. nov. 17. 15:37
 29/30 anonim ***** válasza:
57%
Persze, ha egy 30-as nő jön össze egy 50-essel az már rendben van, de ez nem? Azok akik a legjobban fröcsögnek azok fognak pont ebbe a típus hibába bele esni. Vagy már estek :D
2014. okt. 11. 19:14
 30/30 anonim ***** válasza:
77%

nem kell feleségül menned hozzá.

Pár kellemes év, sok sok szex, nincs veszítenivaló.csak tanulhatsz tőle. Csak ne légy koravén mellette,inkább ő fiatalodjon hozzád.

ha találsz majd egy korban hozzád illő pasit, simán otthagyhatod ezt a jelenlegit.Addigis miért ne állna a bál..?

2016. jan. 8. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!