Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfi 21 éves lány több éve titokban egy párkapcsolatban mi a véleményetek?
Nem vetem meg ezt a dolgot, már csak azért sem, mert nem ismerem őket, lehet, hogy az "öreg" férfi közel sem olyan öreg, az a "kislány" pedig közel sem olyan tapasztalatlan.
Viszont a saját példámat látva az a véleményem, hogy ezt hosszú távon tényleg nem érdemes csinálni, mivel úgyis nagy valószínűséggel szenvedés lesz a vége. Én magam is voltam hasonló kapcsolatban (bár azért ilyen sok nem volt közöttünk) és én is éreztem már, hogy ahogy kezdtem igazán tapasztalt nő lenni (nem biológiailag értem), akkor már vágytam a fiatal, korombeli pasira. Nem jó látni, hogy amikor Te fiatal vagy, közben pedig a pasidnak őszülni kezd a haja.
Ez csak problémákat szül mindkét részről. Szerintem, persze, bizonyára lehet kivétel.
Az ilyen hülye besorolásokban, mint pl. az apakomplexus meg nem hiszek.
Nem igazán értem,hogy egy fiatal lánynak mi tetszhet egy vénemberen,de ez úgysem lesz hosszútávú kapcsolat,mint ahogy többen is írták,mikor a csaj 30 lesz,a pali már 57..
Hozzátenném,hogy én magam is nő vagyok,nem azért írom ezt,mert félnék attól,hogy elszedik előlem a csajokat.
csak a szerelem -$$$$$$$$$$$- el ne fogyjon..
aki pedofilozik --->> majd ha te leszel 50 éves, kiváncsi vagyok hogy a 50 es lógó csöcsü mamik fognak e tetszeni, vagy a fiatal lányok :))
nem kell feleségül menned hozzá.
Pár kellemes év, sok sok szex, nincs veszítenivaló.csak tanulhatsz tőle. Csak ne légy koravén mellette,inkább ő fiatalodjon hozzád.
ha találsz majd egy korban hozzád illő pasit, simán otthagyhatod ezt a jelenlegit.Addigis miért ne állna a bál..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!