Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 48 éves férfi 21 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfi 21 éves lány több éve titokban egy párkapcsolatban mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Férfi nem házas, nincs eltitkolt szeretője senkinek.
2010. okt. 24. 22:39
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
Hát pedofilnak nem mondanám, (őrületes baromságokat írnak egyesek). De hogy nem egészséges, azt inkább gondolom.
2010. okt. 24. 22:56
 12/30 anonim ***** válasza:
41%

Márpedig a fazon egy nagy büdös pedofil.

Ugyanis bőven az apja is lehetne a csávó!

A csaj is elég agyatlan hülye, hogy egy ötvenes löttyedt faszra vágyik, amikor a korabeli pasik ugye ereje teljében vannak...

Mindkettő ember (mint már előttem írták) orvosi eset!!

2010. okt. 24. 23:23
 13/30 anonim ***** válasza:
10%
itt 1 orvosi eset van, te
2010. okt. 24. 23:27
 14/30 anonim ***** válasza:
62%

Mázlista a fickó.Szerintem nem olyan ritka dolog ez.

Rocco Siffredi is 48 éves és naponta dugja kamera előtt a 18-20 éves csajokat 3asával-10esével.

És az ugyanilyen korú kapcsolatokról már nem egy híres film készült.Talán a leghíresebb az Utolsó tangó Párizsban.

Mondjuk nem értem a titkolózás okát.Max akkor lenne érthető,ha a manusz nagyon le van pukkanva.

2010. okt. 24. 23:28
 15/30 anonim ***** válasza:
Nem bíznék a kapcsolatban, ha egyikük sincs olyan érett, hogy felnőtt fejjel ne bujkáljanak.
2010. okt. 24. 23:50
 16/30 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy rengeteg a korkülönbség, de minek titkoljátok? Ha évek óta tart, akkor gondolom van mögötte némi érzelem is, ez esetben miért nem vállajátok föl? Vagy lehet, hogy a pasinak van egy titkos felesége?
2010. okt. 25. 00:09
 17/30 anonim válasza:
Nem normális! Az ilyen férfi szerintem minden tekintetben nulla és csak a fiatal lányok körében tud érvényesülni. A lány szerintem naiv és lehet, hogy kényelmes.
2010. okt. 25. 11:07
 18/30 anonim ***** válasza:
2%
Áhhhhhhhhhh ennyi idiótát komolyan!!! Ne hallgass már ezekre!! Ez a menő minél fiatalabb csaj minél öregebb faszi!! Megnézed szórakozóhelyeken, a milliomos 50-60 éves üzletemberek a 18-20 éves csajokkal!!! Igen jól néznek ki szerintem egymás mellett! Az ilyen idős csajoknak vannak már igényeik, egy korabeli faszi az életben nem teremti elől nekik!! Majd 60 évesen ráérsz a 30 éves csajokhoz lesz bőven nyugi! Mi a 20-22 éves haverjaimmal azon versenyzünk h ki tud minél fiatalabbat összeszedni!! Én tartom a rekordot 14 el.. :DD
2010. okt. 25. 15:10
 19/30 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, és erre még büszke is vagy? Kis suttyó.
2010. okt. 25. 16:05
 20/30 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

A pedofil szó ebben az esetben nem igaz.

A csaj jobban akarja az egészet mint a férfi, felvállalni nem lehet nagyon sok a közös ismerős, család előtt sem lehetne bevállalni (lány szülei)

szeretik egymást:)

Ja és a pasi nem milliomos mégcsak nem is gazdag, nem a pénz számít!

2010. okt. 25. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!