Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért nem akarja, hogy visszafogyjak?
Rendszeresen sportoltam a kapcsolatunk elején, kockás has, izmos hát/vállak.
Öt kiló fement 1,5 év alatt, de az izommennyiség is eltűnt. Azt hittem, csak szeret és tapintatos azzal, hogy azt mondta, őt nem zavarja a feleslegem, de rájöttem, hogy ő kifejezettem “cukinak” és “emberinek” tartja az úszógumim.
Amikor mondtam, hogy vissza akarok menni terembe, mondta hogy ne, mert mondta, hogy neki tetszem így ès hogy ő a párom, neki kell, hogy tetsszek, nem a tükörnek meg a sportcsoportomnak.
Mi az, hogy miert mondta? Mar tobbszor is kifejtette az a szerencsetlen: mert cukinak es emberibbnek tart igy, neki igy tetszel. De megprobalom leforditani: nem tetszik neki egy nőn a kockahas, izmos hat es vallak, noiesebbnek tart kicsit kevesbe eles vonalakkal, picit puhabban. Egyebkent a legtobb ferfi valoban nem tartja tul noiesnek az izmos csajokat.
Abban viszont nincs igaza, hogy neki kell, hogy tetszel, mert elsosorban magadnak. Javaslom, hogy csinald azt, amit te akarsz, ha le akarsz fogyni, akkor hajra es sok sikert.
"ha összejött veled anno akkor nyilván úgy is tetszettél neki, szóval ne akarjon lehúzni."
Ez egyáltalán nem biztos. Valaki kicsit lejjebb ad a külső tetszésből más értékekért cserébe. Valaki pedig menet közben jön rá, hogy így vagy úgy sokkal jobban tetszik neki a másik, mint mikor megismerkedtek.
Ez egyszeru kedvesseg. Edzzel
Meg attol. Biztos akarja,h edzzel,csak nem akart megbantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!