Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyenre visszafogynék, az már nem annyira gáz? (képpel)
Figyelt kérdés
Régebben mikor elkezdtem hízni így néztem ki, de rettenetesen kövérnek gondoltam magam. Most ennél is több vagyok, innen nézve a régebbi önmagam már nem tűnik olyan kövérnek. Tudom, hogy még ez is sok, a kövérségem miatt gátlásos is lettem, de ez már olyasmi forma, amivel észrevehet pár férfi?
2014. jún. 14. 20:43
1/30 anonim válasza:
Hát nem egy bomba alak, de megteszi. De az öltözködésed olyan rettenetesen pocsék, hogy arra szavak nincsenek... Előnytelen, divatjamúlt, öreges, semmilyen. Így egy férfi nem fog felfigyelni rád.
2/30 anonim válasza:
Szerintem észrevehet, igen. Bár ez az összeállítás nagyon nem előnyös. Egy jobb fazonú, csinos ruci még sokat dobna. Kezdd el. Sok sikert!
4/30 A kérdező kommentje:
kösz, de nyaralni voltam. de hogy öreges?
2014. jún. 14. 20:47
5/30 anonim válasza:
Mintha ma már láttam volna egy másik kérdésnél ezt a képet...
6/30 A kérdező kommentje:
szerintem is láttad:)
2014. jún. 14. 20:48
7/30 A kérdező kommentje:
csak gondoltam, ha már megszerkesztettem a képet, akkor nem csak a fogyiba rakom be:)
2014. jún. 14. 20:48
8/30 anonim válasza:
De ha már elkezdesz fogyni, minek állnál meg itt?
9/30 anonim válasza:
Kettes vagyok: szerintem nem öreges, csak nagyon semmilyen és kövérít. Nincs benne semmi nőies sem. Egy idősebb hölgynek még akár fiatalos is, de nem jó na.
10/30 anonim válasza:
Igen, megéri lefogyni. Ha előnyös ruhadarabokat adnak az ilyen testre, az már csinos tud lenni, de ahogy a képen fel vagy öltözve, az botrányos. Szóval tanulj meg csinosan és alkatodhoz illően öltözködni, mert az fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!