Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ilyenre visszafogynék, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyenre visszafogynék, az már nem annyira gáz? (képpel)

Figyelt kérdés

Régebben mikor elkezdtem hízni így néztem ki, de rettenetesen kövérnek gondoltam magam. Most ennél is több vagyok, innen nézve a régebbi önmagam már nem tűnik olyan kövérnek. Tudom, hogy még ez is sok, a kövérségem miatt gátlásos is lettem, de ez már olyasmi forma, amivel észrevehet pár férfi?

[link]

2014. jún. 14. 20:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Te kértél véleményt egyébként, és mindenkinek feltűnt, hogy nem lennél rossz, ha igényesen, a szép részeket kihangsúlyozva öltözködnél! Egy kép alapján ítélünk, mivel csak egyet linkeltél...
2014. jún. 14. 21:04
 22/30 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nehéz, de próbáljátok meg különválasztani azt, hogy nem tetszik az alakom, meg azt, hogy hogyan vagyok felöltözve.

Mert ha egy 19 évess, jó alakú csaj felvesz egy nadrágot meg egy pólót, az rögtön nem divatjamúlt meg öreges, hanem az alakját nézitek. Szóval ha vissza lehetne térni az eredeti kérdésre...köszi.

2014. jún. 14. 21:05
 23/30 anonim ***** válasza:
Hát nem is kiskosztümben... Anyukám hasonlóan öltözik, 45 éves lesz idén. Bár azt a cipőt ő nem venné fel, ízléstelen.
2014. jún. 14. 21:06
 24/30 anonim ***** válasza:

még ennél is jobban kéne fogynod. olyan semmilyen ez ://

és sportolni, mert gondolom izomzatod sincs semmi.

2014. jún. 14. 21:11
 25/30 A kérdező kommentje:

Akkor anyud úgy öltözk, mint a tinik, és ezzel nincs semmi baj.

Azzal sincs semmi baj, hogy nem venne fel ilyen cipőt, ami nem ízléstelen, csak neki nem tetszene. Van ilyen.

2014. jún. 14. 21:11
 26/30 A kérdező kommentje:

24. ok, most már látom azért a válaszokból, hogy igazából felesleges volt feltenni a kérdést. igen, tudom, hogy még innen is fogynom kéne, kb. 20 kilót.

az izomzaton meglepődnél, de gondolom feltételezni könnyű.

2014. jún. 14. 21:12
 27/30 anonim ***** válasza:

Simán bevállalható alakod van, de nem tudod kihasználni. Egy kicsit tanulj meg öltözködni. 19, de még 29 évesen se kéne így kinézni...talán otthonra, gyomlálni, de netre nem tenném föl. Ráadásul a nardág derékban kicsi, punciban pedig bevág.

Ehelyett esetleg ne vessz el egy zsákban, legyen derekad, dekoltázsod, lábad...

Nézz meg egy-két plus size divatblogot.

pl.

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 14. 21:17
 28/30 anonim ***** válasza:
Ne várj megerősítést kívülről. Kezdd el, mihamarabb. :) A kalóriabázis honlapot ajánlom. Nagyon jó. Sosem sikerült más úton tartanom a súlyom, csak ennek a honlapnak a segítségével. Lefogyni lefogytam, de visszahíztam. Vagy túl gyorsan csináltam, vagy nem volt jó az összetétele a kajáknak. Tényleg nagyon jó. Csak ajánlani tudom. kaloriabazis.hu
2014. jún. 14. 21:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Előnytelen a póló szabása, a nyakkivágása, olyan kis töltött galambot csinál belőled. A térdnadrág meg egyáltalán nem csinos. Slampos is, ódivatú is. Amúgy nem gáz az alakod, ki lehetne belőle hozni többet.

Ha nekem ilyen alakom lenne, mint neked, így öltöznék nyaraláshoz:

[link]

Ezen a képen meg nagyon dögösen néz ki a csaj, a törtfehér overallban, pedig lehet, h ducibb nálad:

[link]

2014. jún. 14. 21:52
 30/30 A kérdező kommentje:

27-28-29. köszi a válaszokat. az öltözködésemmel nem lenne gond amúgy, csak nem vállalok be egyelőre olyan darabokat, mint például a plus size blogokon (kivéve az utolsó linket, ez a stílus áll közelebb hozzám), mert nem hordanék soha ujjatlan vagy térd feletti ruhákat stb.

leginkább a faceportálos link tetszett, ezek valóban jó darabok, de továbbra is olyanok, amit nem vállalok be.

egyet furcsálltam csak, hogy mindenki ódivatúnak találja ezt a gatyót, ezt valóban nem tudom értelmezni, mondjuk 8 éves ez a kép, de akkor is. egyébként ezek valóban már itt is szűkek voltak, de hát akkor már kb. az vettem fel, ami rám jött:)

de köszi, hogy elvonatkoztattatok a ruhától, és a formára is kommenteltetek:)

2014. jún. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!