Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyenre visszafogynék, az már nem annyira gáz? (képpel)
Régebben mikor elkezdtem hízni így néztem ki, de rettenetesen kövérnek gondoltam magam. Most ennél is több vagyok, innen nézve a régebbi önmagam már nem tűnik olyan kövérnek. Tudom, hogy még ez is sok, a kövérségem miatt gátlásos is lettem, de ez már olyasmi forma, amivel észrevehet pár férfi?
Attól függ: hogy érzed magad jobban?
pl én lefogytam, de egyszerűen nem tudom elfogadni. szinte hiányoznak a kilóim. Jó, mondjuk csak 8-10 kg forog szóban nálam, de így "normál" méretben nekem furcsa.
Viszont ducibban is tudtam ismerkedni: nem azon múlik. Személyiség, kisugárzás, viselkedés, meg persze adj magadra. De első: érezd magad jól!
Természetesen így éreztem magam jobban (illetve legjobban még 20 kiló mínusszal, csak az már régen volt).
És nem állnék meg itt, csak amíg ezt el nem érem, addig egyetlen férfira se merek ránézni, mert szégyellem magam:D De ha ezzel már lehetne mit kezdeni, akkor oké.
Most még több vagy ? akkor kezd el egy jó diétát ..
mobdom mit hagyj el : kenyér és társai ,cukor ,édességek ,tészták ,krumpli ,napi egy óra sport ! de legalább 3xhetente .
Nem annyira botrányos ez az öltözék, csak olyan semmilyen. Stílustalan, de egyébként ha én nyaralok és csak úgy vagyok, pihengetek, én is ilyeneket szoktam felvenni. Egy egyszerű póló, meg egy nadrág. Mi olyan botrányos ebben?
Viszont az ilyen póló nem jó helyen vágja el a kezed, így optikailag vastagítja azt. Azon kívül egy csinos ruhában simán észrevehetnek szerintem. De ha neked nem tetszik, hát fogyj.
Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben, hogy CSINOSRA figyj és megtanulj öltözködni?
Áhhh, katasztrófa... -_-
mondjuk kiváncsi lennék, hogy akik ezt egy kivétellel lekatasztrófázzák, azoknak vajon mind kifogástalan-e az ízlése.
mert nekem jó ízlésem van, és ebbe belefér az, hogy nyaraláskor teszek mindenre (ahhoz meg ezt pont jó, és nem katasztrófa, max. előnytelen valóban)
Ilyen göncökben még egy bombanő után sem fordulnának meg a pasik...
Hány éves vagy egyébként? Ennyi alapján én egy kétgyermekes 40 körüli anyukának gondolnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!