Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználtam a barátnőmet? Mit csináljak, hogy ne haragudjon rám?
Egyik este kicsit borozgattunk otthon, kettesben. Egyikünk se itta magát öntudatlanra, de azért kétségkívül becsiccsentettünk, ő talán jobban, de nem volt öntudatlan. Szeretkeztünk, egyébként ő kezdeményezett, és egy kicsit "durvább" voltam, mint egyébként. Nem kell semmi extrára gondolni, jobban megszorítottam a csuklóját, látható helyen szívtam ki a nyakát, meg a cicijét egy helyen, meg volt egy kis fenekelés. Semmi extra, amúgy is szokott ilyesmi lenni köztünk, csak most ezeknek nyoma maradt másnapra. Amikor megtörtént, akkor élvezte, még külön mondta is, hogy nagyon jól esett neki.
Másnap viszont teljesen kiborult, hogy ez túl sok, kihasználtam őt. Azóta távolságtartó, pedig bocsánatot kértem, próbáltam beszélni vele.
Nem irigyellek, kérdező… Nőként írom, nagyon túltolja a barátnőd, szerintem egyáltalán nem kellett volna megsértődnie, mondhatott volna pusztán annyit utána, hogy: „Tök jó volt, de legközelebb jobban figyelj/figyeljünk, hogy ne maradjon nyom!” De amúgy meg szólhat ő is menet közben, ha vmit kicsit erősebbnek érez.
Tapasztalatból mondom, még a nagyon látványos nyakkiszívás is szinte teljesen eltüntethető korrektorral vagy alapozóval, szóval, ezért sem dramatikus, és nem kell sálban rohadni sem. Szerintem ne csinálj többet, viselkedj természetesen, majd felolvad. Ez az eset nem indokolja, hogy továbbra is a porban csússz előtte, nem követtél el főbenjáró bűnt.
Kérdező akkor szenvedj mellette mint a kutya!
További jó "mulatást"!
#28 Nem légbőlkapott, hogy az zavarja, hogy látszik, hanem azt is ő mondta. Konkrétan az a baja, hogy tudtam, hogy nem szereti, ha másnap nyoma van bárminek is, és mégis nyoma lett, ráadásul látható helyen is, és így érti, hogy kvázi kihasználtam, ugyanis "nem figyeltem" arra, hogy ne legyen nyoma semminek.
Viszont nem az akarata ellenére "durvultam". Kezdjük ott, hogy nem volt öntudatlan/nagyon részeg, csak kicsit becsiccsentett. Ha valami neki sok, úgy érzi, hogy annak nyoma lenne, akkor szól nekem, hogy ennyire ne, ezt mindig betartom. Most viszont nemhogy nem mondta, hogy finomabban csináljak bármit is, hanem pont az ellenkezőjét mondta. Pl nem tudom, hogy hogy kellett volna óvatosabbnak lennem, ha lovagol rajtam, paskolom a fenekét közben, de végig arra kér, hogy erősebben csapjak oda.
No mindegy, én békülni szeretnék vele, vagy mi.
A csajod megpróbálja rád tolni a saját felelősségét, ugyanis ha őt zavarja, hogy nyoma marad az esti szexnek, akkor neki kell tennie azért, hogy ez ne fordulhasson elő. De ehelyett ő is a lovak közé dobta a gyeplőt, most meg megbánta, de akkor is az ő döntése volt, hogy benne volt a durvulásban (a leírás szerint), így nem fair, hogy most rajtad kéri számon.
Én nem békülnék a helyedben egy ilyen hiszti miatt, hanem tárgyilagosan közölném vele, hogy pont ugyanannyira benne volt a buliban, ahogy te is, szóval első körben inkább saját magának tegyen szemrehányást, ne téged egzecíroztasson a saját hülyesége miatt. Második körben meg megemlíteném neki, hogy ha a neveltetése miatt ennyire egészségtelenül áll hozzá a saját szexualitásához, akkor nem ártana felkeresnie egy pszichológust, mert ekkora feneket keríteni egy ilyen semmiségnek, semmiképp nem egészséges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!