Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék én vagyok az idióta?
Páromnak van egy kolléganője akit egyszerűen nem bírok elviselni. Elottem kavartak de a csaj atvágta. Utána mindennek elhordta a munkatársaiknak a páromat. Nem is beszéltek ha összekerültek céges megbeszélések miatt. Nem rég munka miatt beszelő viszonyba kerültek. És azóta dumalgatnak hívogatja a csaj és most már a segítségét is kéri a páromnak. Ő azt mondta nem akar tőle semmit ezt el is hiszem de megigerte hogy nem lesznek haverok erre most naponta írkálnak és beszélnek telefonon.
És segít neki. Azt mondja nagyon kihasznalták eddig a csajt és így próbal kivost segíteni neki hátha fejlődik kicsit...tudja mennyire zavar de igy sem epíti le a csajt.
Hát figyelj, úgy gondolom ez már nem normális. Férjem lebukott, hogy olyanokat chatel a kolleganőjével. Kapott egy esélyt. Hónapokig csend volt. Majd kimaradozott otthonról, dugdosta a telefont, hát persze, hogy csalt azzal a kolleganővel. Sajnos az is kiderült utólag, hogy amíg azt hittem csend van, addig is ment a flört, beszélgetés, csak mielőtt hazaért, letörölt mindent és otthonról nem írkodott.
Nem vészmadárkodni akarok, de a csaj nagyon nyomul, a párod meg hagyja magát.
Két külön sztori,amit neked otthon előad,meg ami a valóság.
Ennek tudatában én nem aláznám magam a helyedben...
Ha valaki így kicsinál engem, utána nem segítek neki. Legalábbis nagyon-nagyon bizonyítania kéne, de párom mellett semmiképpen nem kerülök vele ilyen jóba. Úgyhogy gáz.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!