Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek érte?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt.

2 hete nagyon furcsán viselkedik.

Egész másképp viszonyul hozzám. Ritkábban csókol meg, vagy ölel meg.

Nem is csokolzunk már sima szajrapuszi van.

Este elalvas előtt nézi a plafont, falat, magyarul látom rajta hogy gondolkozik.

Persze rakerdeztem ztem beszéltem vele erről. Ma is. Ez volt második. Mind2x azt mondta nincsen semmi baja nem érti mit látok rajta furat.

Én viszont érzem hogy valami megváltozott.

2023. okt. 1. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
lehet csak stresszel. érdemes lenne csak megbeszélni vele. bántja valami vagy a fene tudja. lehetr már nem úgy van veled mint eddig. ezt csak tőle tudhatod meg, nem tőlünk.
2023. okt. 1. 21:51
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Amikor az én exem csinálta ezt mást kamatyolt.
2023. okt. 1. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Még nem gondolta át teljesen, ezért nem akarja mondani. Sokat siettetni szerintem nem tudod, de érdeklődj aktívan, mondd el hogy látod ezt, és szeretnéd ha megbeszélné veled, hátha tudsz segíteni, vagy másik oldalról megvilágítani neki a dolgot.
2023. okt. 1. 21:53
 4/10 A kérdező kommentje:

1es tőle persze, mégsem mondja el.

2es semmi jele megcsalasnak. Ideje se lenne rá.

2023. okt. 1. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vmi másik kisvilágban kezdett élni. Szellemileg mással közösködik.
2023. okt. 1. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Tapasztalataim alapján ez a vég kezdete. Ő már tudja, csak nem tudja hogyan, mikor mondja el neked. A megcsalós sztorik meg pont azokról derülnek ki, akikről nem is feltételeznéd.
2023. okt. 1. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Mondd neki h szakítani szeretnél, az kiugrasztja a bokorból. Ha nem rögtön, akkor másnap. De legalább megtudod, mi van vele.
2023. okt. 1. 22:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Akik a megcsalas ról írnak azok hol élnek?

Mindenki magából indul ki.

Én nem tehetek arról hogy benneteket megcsaltak és onnantól kezdve mindenkiről ezt feltelezitek.

Ez a ti gondotok

2023. okt. 2. 06:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azon gondolkodik, hogy szakítani szeretne, csak még nem szánta rá magát.

Persze ezer dolog lehet, csak abból gondolom, hogy én is kb ilyen lennék.

2023. okt. 2. 10:27
 10/10 anonim ***** válasza:
3 év után nem a plafont kéne néznie esténként, hanem téged és azon gondolkodni, hogy azon estén hogyan szeretkezzen veled. A plafont nézni elég lesz majd 30 év múlva...
2023. okt. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!