Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk még?
Tudom nem tehet róla de ez már a mindennapjainkat mérgezi meg .
Barátnőm állandóan beteg az egyikből kigyógyul rá 3 4napra újra beteg. Dolgozni se jár csak össze vissza.
Pl februárban beteg lett, itthon volt közel 2hónapot. Visszament kb májusban dolgozott kicsit majd július közepén beteg lett otthon volt szeptember közepéig. Most újra beteg péntek óta itthon van.
Úgy érzem így nem tudok rá számítani a komoly dolgokban h csak én vagyok aki rendszeresen tud dolgozni. Emellett semmit nem tudunk csinálni mert beteg.
Ő meg ilyen àllapotban nem érti miért nem akarok gyereket..
Minden betegséggel elmegyünk orvoshoz.
"Ő meg ilyen àllapotban nem érti miért nem akarok gyereket.."
Ha nem lenne ilyen állapotban, szeretnél vele gyereket?
4es ezen túl vagyunk a laborokon.
De pszichológushoz nem akar menni.
Februárban májgyulladás és kozepfül meg nyirok gyulladás, utána gyomorfájdalom gyengeség stb. kiderült heliobacter fertőzés. Most köhögés gyengeség orrfolyás fül fájdalom.
Hát ha te támogatod és nem akar ezen így sem túljutni én lehet, hogy otthagynam.
Én pánikbeteg vagyok két éve, a párom már így ismert meg. Ugyanakkor én teszek ellene, nem várom el tőle, hogy elfogadja ezt es ezzel kelljen neki vagy nekem élnie.
Ha ennyire nem érdekli es a kapcsolat es az anyagiak rovására megy én meg mondanám neki, hogy szedje össze magát maga es kettőtök miatt, vagy akkor hagyjátok egymást beken mert egy kapcsolatnak nem erről kene szólnia.
Kerestem pszichológust, nem csesztetem emiatt. Ápolom ha úgy van és otthon vagyok.
Hál istennek sok támogatást kapunk minden értelemben szüleimtől..
"Ő meg ilyen àllapotban nem érti miért nem akarok gyereket.."
Te eddig sem akartál, ettől függetlenül sem, de jó, hogy megint van mire fogni. Ebbe betegedett bele, meg abba, ahogy bánsz vele.
Pszichológus meg elsősorban neked kell. Az valami fèlelmetes, ahogy nálad szètcsúsztak a dolgok fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!