Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy bundáskenyér vitában kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Alaphelyzet, 60-as pár, én vagyok a férfi, a párom egy finoman mondva nem simulékony fajta. A legújabb súrlódásunk a bundáskenyér. Én gyűlölöm, ha könyékig zsiros, olajos, ételes leszek evés közben, ösztönösen törölném a ruhámba a kezemet, ezért úgy gondoltam, hogy a bundáskenyeret tányérra teszem, rá a sajtot (úgy szeretem) és nem kézzel kenem fel a fejemre, hanem késsel-villával eszem meg. Ezen a párom teljesen kiakadt, leparasztozott, hogy úgy csak a bunkók eszik a bundáskenyeret. Hiába próbáltam védeni magam, mára ott tartunk, hogy megesküdött, hogy soha többé nem csinál, mert nem vagyok hajlandó kézzel enni azt. És tényleg, ma délelőtt sütött MAGÁNAK, mert én nem érdemlem meg.
Szerintetek kinek van igaza, szavazzatok.
2024. febr. 13. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!