Nem érdekel, hogy este fél 11 van, én most bundáskenyeret kívánok. Ki tart velem ?
Figyelt kérdés
Én mindig azt hittem, hogy a bundás kenyeret mindenki egyformán csinálja. Meglepődtem, hogy van aki csak tojásba mártja bele. Én meg, ahogy itthon tanultam : liszt tej tojás2021. dec. 15. 22:27
1/11 anonim válasza:
Az nem a kedvencem, de egy tejberizsre vevő lennék :)
Én életemben egyszer csináltam a barátomnak, ő adta az instrukciókat, a nagyija receptje alapján. Csak tojásba mártottam és serpenyőben pici vajon sütöttem. Szerinte jó lett.
2/11 anonim válasza:
Nekem is jólesne most egy bundáskenyér.
3/11 anonim válasza:
Én most nem kívánom, fél órával ezelőtt vacsoráztam, de jó étvágyat hozzá!
4/11 anonim válasza:
Tojásosat este? Nem túl bölcs 😛
Cserébe egy mákos bejglit betoltam, előkarácsony alkalmából.
5/11 anonim válasza:
minek mártod lisztbe? 90% liszt így is :D
7/11 anonim válasza:
Ami megmaradt ne dobd ki,megyek majd érte.
8/11 A kérdező kommentje:
Tejberizs az egyik kedvencem, na meg a mákos bejgli.
Nem mártom lisztbe, hanem összekeverem, mintha egy palacsinta tészta lenne, csak sűrűbb.
Eddig mindig sósan ettem a bundás kenyeret, de ma valami történt az agyacskámmal, a forró kenyérre hideg lekvárt tettem, és isteni volt. :)
2021. dec. 15. 23:24
9/11 anonim válasza:
Nálunk cukorral megszórva eszik. Néhány éve hallottam csak a sós változatról :D
Tojásos tésztát szintén cukorral. (Na, én azt sem eszem meg..)
10/11 anonim válasza:
Kérdező, te lényegében panírozod a kenyeret. Ez semmiképp sem bundás kenyér így önmagában, maximum, ha előtte magát a kenyeret is beáztatod tojásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!