Mit esztek ha éhesek vagytok este?
Figyelt kérdés
A semmire nem vagyok kivancsi.2021. júl. 10. 21:07
3/15 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom ki mikor szokott vacsorázni. En este alatt olyan 9-10 es azutant ertem most. Szoval ha mar ettel, de fenn vagy sokaig es megehezel
2021. júl. 10. 21:22
6/15 anonim válasza:
Ha megéhezek, kinyitom a hűtőt, és megnézem mi van. Akár maradék főtt ételt, ha van és van kedvem hozzá. Pl most van maradék gyümölcsleves és sima kifőtt csigatészta, meg egy megbontott üveges mexikói szósz. Azt ettem nemrég. Ez volt a vacsora, 9 után, mert nemrég értem haza, és egész délután alig ettem.
De többnyire valami sajtot paradicsomot, kiflit eszek este.
Ami még jólesik lefekvés előtt az a nagy bögre langyos kakaó.
Éhesen nem tudnék aludni. Ha hat körül ettem utoljára, nevezzük vacsorának, és éjfél körül megyek aludni, akkor biztos eszek 9 után valamit.
7/15 anonim válasza:
Amit találok és megkívánok. Akár még egy pizza is szóba jöhet.
8/15 anonim válasza:
Pirítós,szendvics,joghurt,gyümölcs,rántotta.
9/15 anonim válasza:
Banán például. Egyrészt eltelít, másrészt a benne lévő vegyületek miatt elálmosít.
10/15 anonim válasza:
emberek, csak nekem van olyan apám hogy folyton a hűtőt járja? vacsorázik 8-9, de az tuti hogy 11kor, éjfélkor, és éjjel kettőkor is kinn van hogy csipegessen valamit a hűtőből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!