Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy bundáskenyér vitában kinek van igaza?
Alaphelyzet, 60-as pár, én vagyok a férfi, a párom egy finoman mondva nem simulékony fajta. A legújabb súrlódásunk a bundáskenyér. Én gyűlölöm, ha könyékig zsiros, olajos, ételes leszek evés közben, ösztönösen törölném a ruhámba a kezemet, ezért úgy gondoltam, hogy a bundáskenyeret tányérra teszem, rá a sajtot (úgy szeretem) és nem kézzel kenem fel a fejemre, hanem késsel-villával eszem meg. Ezen a párom teljesen kiakadt, leparasztozott, hogy úgy csak a bunkók eszik a bundáskenyeret. Hiába próbáltam védeni magam, mára ott tartunk, hogy megesküdött, hogy soha többé nem csinál, mert nem vagyok hajlandó kézzel enni azt. És tényleg, ma délelőtt sütött MAGÁNAK, mert én nem érdemlem meg.
Szerintetek kinek van igaza, szavazzatok.
Ha valaki evőeszközöket hazsnál az evéshez az mé lenne paraszt vagy bunkó
A bundáskenyeret ha friss akkor tányéron késsel villával eszem én is.
Van áthidaló megoldás. Kézmosás után megfogod rendesen kézzel, az előkészített papírtörlővel pedig felitatod az olajat, ha szükséges.
Van olyan is, amikor már elegünk van minden margarinból (ipari kenőcs), ehelyett tányéron olivaolajba fektetett kenyeret fogyasztunk.
Ez is jár némi maszatolással, de egy papírtörlő megsegít, nem a ruhába kell törölni.
Én fiatal vagyok, de a bundáskenyeret, a lángost, pizzát és a gyros pitaban-t is késsel villaval eszem. Jó nagy paraszt vagyok, tudom. 🤣
De így se a kezem nem lesz kajás, se a szám széle, sem a ruhám. Pont. Nem érdekel senki véleménye.
Jézusom :D Nálunk én vagyok a mindent kézzel evő, tányért is kinyaló, a férjem meg egy úriember, a pizzát is késsel-villával, meg még a virslit is, aludobozos üdítőt meg sört csak pohárból hajlandó inni... de hogy ezen valaha is összevesztünk volna? Dehogy. Most már tudom, hogy ezekhez készítek neki evőeszközt/poharat, míg magamnak nem.
A férjed egy ritka nagy tirpák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!