Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a formában van még értelme ennek a kapcsolatnak? 20/L
Figyelt kérdés
Barátom orvosnak tanul és ez az utolsó éve. Mondta, hogy most az eddigieknél is jobban szeretne koncentrálni a tanulásra, de sokszor úgy érzem, mintha direkt nem hagyna rám időt. Mindig kitalál valamit, hogy miért nem tudunk együtt tölteni időt, a legtöbbször arra hivatkozik, hogy fáradt, ne nyaggassam. Sokszor veszekedésbe torkollanak a beszélgetéseink és mindig azt hozza fel, hogy én fele annyit sem tudok felmutatni, mint ő. Ha tudnám, hogy milyen orvosira járni, nem lennék ilyen erőszakos, meg hogy pszichiáter lesz belőle és komolyan mondja el kéne nekem is menni egyhez, mert nem normális ez a viselkedésem stb de lehet, hogy korkülönbség is beleszól valamennyire.febr. 10. 10:19
12/12 anonim válasza:
Kb teljesen semmibe vesz téged, nem tart egyenrangúnak csak azért, mert te nem ilyen irányban tanulsz. Amikor anno ismerkedtem és beszélgettem 1-2 orvostanonccal, ugyanez volt a tapasztalatom. Baromira lenézték azt, aki nem istenítette őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!