Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom, vagy szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, vagy szerintetek is sértő?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és eddig úgy gondoltam, hogy jól müködünk a hálószobában...legalábbis nekem úgy tünt, hogy ő is elégedett.

Legutóbb egy közös baráti iszogatásnál 6an ültünk az asztalnál, és véletlenül a mobilhálózatokról beszélgettünk, 4G, 5G stb. Épp magyaráztam valamit, erre a barátnőm közbeszól, hogy "ne okoskodj, mert azt az 1G-t sem szoktad megtalálni." Pár másodpercre megfagyott a levegő, senki sem nevetett (bár az is lehetett, hogy a többiek nem értették a "poént")

2024. febr. 10. 05:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%

Nő vagyok, soha nem fordulna meg a fejemben ilyet mondani társaságban. Szerintem nagyon más egy szexuális tartalmú viccet, vagy poénos beszólást ellőni közeli barátok között, amin együtt nevetünk, és nagyon más egy "rajtad nevetünk" helyzetet generálni úgy, hogy az a másikra nézve bántó vagy megalázó, vagy simán csak kínos.

Szívesen megnéztem volna a barátnőd arcát, ha teljes lelki nyugalommal, mosolyogva annyit reagáltál volna erre, hogy "Az a helyzet, hogy az eddig barátnőim közül mindnek izgatóan feszes, tónusos hüvelye volt, így velük tényleg könnyebben ment ez a G-pontos kaland.

Egyből kiderült volna, hogy van-e kettős mérce, és van-e neki is humorérzéke, ha ő nem lejáratásnak, hanem viccnek szánta a beszólását.

2024. febr. 10. 18:53
 22/26 anonim ***** válasza:
62%
Ezt a nőt dobnám.Ilyen stílusú ember nekem nem kellene.
2024. febr. 11. 10:35
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

Ott azonnal kellett volna visszaszégyeníteni és kidobni. Ez övön aluli gusztustalanság volt és ráadásul a 4 hónap kapcsolathoz is viszonyítva G-pontot megtalálni nem ilyen könnyű.

35/F

2024. febr. 11. 20:35
 24/26 anonim ***** válasza:
23%

Ez sértő, viszont nyilván a tke kivan már vele, hogy nem elégíted őt ki.

Ezen is el kellene gondolkozni.

2024. febr. 12. 20:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Szimpla kielégítés és a G-pont megtalálása nem azonos. Valakik soha nem találják meg, valakik saját maguknak sem találják meg.
2024. febr. 18. 15:54
 26/26 anonim ***** válasza:

23

Nem irígylem a csajod. 😂

2024. febr. 18. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!