Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom, vagy szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, vagy szerintetek is sértő?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és eddig úgy gondoltam, hogy jól müködünk a hálószobában...legalábbis nekem úgy tünt, hogy ő is elégedett.

Legutóbb egy közös baráti iszogatásnál 6an ültünk az asztalnál, és véletlenül a mobilhálózatokról beszélgettünk, 4G, 5G stb. Épp magyaráztam valamit, erre a barátnőm közbeszól, hogy "ne okoskodj, mert azt az 1G-t sem szoktad megtalálni." Pár másodpercre megfagyott a levegő, senki sem nevetett (bár az is lehetett, hogy a többiek nem értették a "poént")

2024. febr. 10. 05:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Sértő, igen. Az ilyesmi nagyon nem társasági téma.
2024. febr. 10. 09:11
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Mit reagált amikor közölted vele, hogy ez volt az első és egyben utolsó alkalom, hogy eltűrted ezt a viselkedést, ha valami gondja van veled beszélje meg és ne mások előtt akarjon lejáratni? Ha azt mondja, eltúlzod, csak viccelt akkor kuka még ma. Persze nem fogod kidobni, inkább elhiteted magaddal, hogy csak egy rosszul elsült poén akart lenni. Főzi a békát.
2024. febr. 10. 09:18
 13/26 anonim ***** válasza:
25%

Nyugodj meg, mindenki értette a poént:)

Amúgy még aznap kiralktam volna a csajt. Mindig lehet egy fiatalabb, helyes pofis csajt találni.

2024. febr. 10. 09:59
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szexuális értelemben mondta?
2024. febr. 10. 11:11
 15/26 anonim ***** válasza:
46%
Mivel mai napig orvosok vitatjak a letezeset, nemcsak serto es megalazo, de nevetseges is.
2024. febr. 10. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Ilyet nem szoktak a nok megengedni maguknak, mert instant szakitas a kovetkezmenye kulturembereknel. Most vagy nagyon prolik vagytok, ahol ez belefer, vagy kamu az egesz. En a masodik opciora voksolok, ez a totalisan gyoker hozzaallas nem jellemzo a nokre.
2024. febr. 10. 12:05
 17/26 anonim ***** válasza:
61%
Mások elött ez megalázó! Szerintem jogosan sértődtél meg (ha megsértődtél) mert az ilyen kettesben szokás megbeszélni!
2024. febr. 10. 12:18
 18/26 anonim ***** válasza:
28%
Annyira azért nem sértő szerintem. Kicsit pronyó, de vicces.
2024. febr. 10. 13:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mások előtt sértő. Én nem nézném el, volt hasonló esetben részem, exem elmondta a haverjainak előttem, hogy véreztem amikor lefeküdtünk (vele vesztettem el), meg hogy borotválom a puncimat, illetve egyszer azt is mondta, hogy most megjött nekem. Rosszul esett. És még csak részeg sem volt ezeknél, full józan volt...

Egyszer egy barátnőm szólt be az akkori palijának, mert valami köcsöget mondott és a srác mondta, hogy "jól van leszophatsz", mire a barátnőm: "hát ha felállna..." Én szakadtam a röhögéstől, de a srác nagyon kivolt :D (jogos kritika volt)

2024. febr. 10. 14:03
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
És kérdező, te mit reagaltal erre?
2024. febr. 10. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!