Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom, vagy szerintetek is sértő?
Még csak 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és eddig úgy gondoltam, hogy jól müködünk a hálószobában...legalábbis nekem úgy tünt, hogy ő is elégedett.
Legutóbb egy közös baráti iszogatásnál 6an ültünk az asztalnál, és véletlenül a mobilhálózatokról beszélgettünk, 4G, 5G stb. Épp magyaráztam valamit, erre a barátnőm közbeszól, hogy "ne okoskodj, mert azt az 1G-t sem szoktad megtalálni." Pár másodpercre megfagyott a levegő, senki sem nevetett (bár az is lehetett, hogy a többiek nem értették a "poént")
Nyugodj meg, mindenki értette a poént:)
Amúgy még aznap kiralktam volna a csajt. Mindig lehet egy fiatalabb, helyes pofis csajt találni.
Mások előtt sértő. Én nem nézném el, volt hasonló esetben részem, exem elmondta a haverjainak előttem, hogy véreztem amikor lefeküdtünk (vele vesztettem el), meg hogy borotválom a puncimat, illetve egyszer azt is mondta, hogy most megjött nekem. Rosszul esett. És még csak részeg sem volt ezeknél, full józan volt...
Egyszer egy barátnőm szólt be az akkori palijának, mert valami köcsöget mondott és a srác mondta, hogy "jól van leszophatsz", mire a barátnőm: "hát ha felállna..." Én szakadtam a röhögéstől, de a srác nagyon kivolt :D (jogos kritika volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!