Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom, vagy szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom, vagy szerintetek is sértő?

Figyelt kérdés

Még csak 4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és eddig úgy gondoltam, hogy jól müködünk a hálószobában...legalábbis nekem úgy tünt, hogy ő is elégedett.

Legutóbb egy közös baráti iszogatásnál 6an ültünk az asztalnál, és véletlenül a mobilhálózatokról beszélgettünk, 4G, 5G stb. Épp magyaráztam valamit, erre a barátnőm közbeszól, hogy "ne okoskodj, mert azt az 1G-t sem szoktad megtalálni." Pár másodpercre megfagyott a levegő, senki sem nevetett (bár az is lehetett, hogy a többiek nem értették a "poént")

2024. febr. 10. 05:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem sértő és megalázò. 32/N
2024. febr. 10. 06:15
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Mások elött sértő! Az ilyet kettesben, otthon szokás megbeszélni.
2024. febr. 10. 06:25
 3/26 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem menőnek akart tűnni a társaság előtt. Ha gondja lenne veled ilyen téren, akkor azt nem így szokás közölni. Szerintem is sértő.

41N

2024. febr. 10. 06:26
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Ha ivott, akkor ott bukott ki belőle a frusztrációja emiatt. Sértő. Rákérdeznék józanon tőle.
2024. febr. 10. 06:42
 5/26 anonim ***** válasza:
14%
Csak csapkodod be neki a lompost mast nem csinalsz.. azt se tudod hol kell ujjazni..
2024. febr. 10. 06:47
 6/26 anonim ***** válasza:
73%
Jó savanyú társaság lehettek.
2024. febr. 10. 07:12
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Sértő. Viszont kérdés van-e alapja.
2024. febr. 10. 07:47
 8/26 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon sértő. Viszont ha Neki nem jó, csak Neked akkor azt vagy megbeszélitek vagy h ez nem megy akár milyen nehéz is szakítani kell. Bízom benne hogy megtudjátok beszélni és oldani, viszont azt valahogy szépen mondod hogy ez nem társaságba való téma, csak Rá és Rád tartozik, de ezt is csak finoman közöld vele, ha nem akarsz vele szakítani!
2024. febr. 10. 07:49
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Ha a párod szándékosan meg akar alázni a barátaid előtt az nyilván nem normális. Én elgondolkoznék a folytatáson..
2024. febr. 10. 08:19
 10/26 anonim ***** válasza:
68%
Az van, hogy ilyenkor kellene kilépni a kapcsolatból, magyarázat nélkül.
2024. febr. 10. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!