Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy id*óta vagyok vagy szimplán túlreagálom?
A barátnõmet még 3 hónapja explicit módon randira hívta egy férfi aki 10 évvel idõsebb.
Nyilván ezt visszautasította a barátnõm.
Viszont azóta amolyan "jóbarátok" lettek.
Fontos megjegyeznem, hogy baromi messze laknak egymástól, szóval megcsalás veszélye nem áll fent. (Konkrétan 3 országnyi távolság)
Viszont 3 hónappal késõbb az úriember meglátogatta a kedvesemet. 3 napot tölt egy városban vele.
Kérte, hogy aludjon vele, amit visszautasított.
Vitt neki egy parfümöt ajándékba, amin a barátnõm meglepõdött.
No, én egyáltalán nem.
Szegénykém abban a hitben van, hogy csak barátok. Noha, a férfi nyaralni hívta a szerelmemet kettesben jövõ nyárra, amire szintén nemet mondott rám való tekintettel.
Kicsit azért zavar, hogy ez a férfi a téma közöttünk oly sokszor.
Mivel a barátnõm mindent elmond, mert nagyon fél, hogy rosszat feltételezek róla.
Szerintetek sem szimplán barátkozni akar az illetõ?
De mégis miért ilyen kitartó ha tudja, hogy a barátnõm egy boldog párkapcsolatban van?
"Szegénykém abban a hitben van, hogy csak barátok"
Nem szegény, hanem vagy buta mint a tök, vagy nagyon is imponál neki a helyzet. Ez a véleményem.
Szegénykém akkor ostoba mint a föld.
Te meg férfiatlan vagy, hogy ezt elviseled.
Utolsó mégis mi lenne férfias?
Minden nap beszélnek és még a kapcsolatunkról is mesél neki. Tudja a férfi, hogy milyen jól kijövünk. És amúgy is a lányon fog múlni...
A bnodnek elvei vsnnak.
Annyit kerdezz,h ellenkezok-e e az elve el ,h baratsagnol parkapcsolatot csinaljon.
Nekem ellenkezik. Csak a csunya nok jonnek ossze barstssgbol ismert ferfivel vagy olyannal,akit bemutatnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!