Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják egyes nők mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják egyes nők mi ez a dili náluk?

Figyelt kérdés
Összejönnek egy férfival aztán fejükbe veszik, hogy megváltoztatják. A végén pedig besértődnek ha ebben a férfi nem partner mert neki jó ahogy van. És ezzel tönkreteszik a kapcsolatot.
2024. febr. 7. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Soha, senkit nem lehet megváltoztatni.

Az ideálodhoz keresd a megfelelő párt. Ez hellyel közzel sikerülhet.

Ne a párodat akard az ideálodhoz megfaragni.

Ez sosem fog sikerülni.

Mindenkinek adott a személyisége. Ha nem passzoltok, akkor nem egymást keresitek.

2024. febr. 9. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom minimálisan változtatható a akár nő, akár férfi. Viszont ezt szabad akaratából tegye. De én is azt mondom alapvetően nincs értelme megváltoztatni a másikat.
2024. febr. 10. 07:45
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Ne szűkítsük nőkre vagy férfiakra. Megismersz valakit, szimpatikus. Összejöttök és kezdesz észrevenni olyan dolgokat amik nem megfelelőek számodra. Kéred, hogy változtasson rajta. Nem teszi. Elhagyod, mert nem őt kerested. Nem biztos, hogy te tetted tönkre a kapcsolatot, simán nem vagytok egymáshoz valók.
2024. febr. 10. 08:37
 14/20 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok nem olyanok, mint a használt fehérnemű, hogy naponta váltogatod. Van összeszokási fázis, mindketten változtok egy kapcsolat alatt. Mondjuk azok, akik az első alkalommal kidobják a másikat, mert nem tetszik valami ezt úgyse fogják vágni, náluk gondolom a "hosszútávúkapcsolat" hetekben mérhető...
2024. febr. 10. 09:39
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Az ex barátnőm 20kg-t hízott pár év alatt. Amikor szóltam neki, hogy ez nekem nem felel így meg, ki volt kinevetett. Amikor elhagytam, ki volt akadva, engem hibáztatott a szakítás miatt. A mai napig nem volt képes rendbe tenni az étkezését, folyamatosan hízik.

2024. febr. 11. 02:39
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

Kortól és nemtől függetlenül létezik ez a fajta emberréteg. Nem nők specifikus szokása - ezt csak így megsúgom.

Velem több exem ezt akarta csinálni. Nem véletlen mentek ex kategóriába...

Sajnálom, hogy pl éjjel felkelek és lerajzolom, amit megálmodtam stb.

Másik kedvencem:

Letagadja, hogy akar gyereket (holott leszegeztem első találkozón) és fejébe veszi, hogy "nőből van, úgyis egyszer akar majd"...

(Alapon pedig azért mondom el már az elején, hogy az, aki akar vagy még nem biztos benne, attól ne vegyem el ezt, mint jövőbeli célok egyikét.)

Meg mesélhetnék jó pár dolgot.

31 Nő

2024. febr. 11. 02:52
 17/20 anonim ***** válasza:
15 ös,ki tudja mi váltotta ki a hízást?? Lehet boldogtalan, lehet hormonális sosem tudni.Hany éves volt?
2024. febr. 22. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Megvaltoztatni nem lehet egy embert. Csak idomul a ket ember egymashoz,onkentelenul felveszik egymas szokasait ,szemelyisegjegyeit. Hatassal vannak egymasra,ha eleg kozel vannak lelkileg. Ez kb minden patkapcsolatra igaz.
2024. febr. 23. 15:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez általánosítás lesz, nyilván nem mindenkire igaz, de a férfiaknál inkább a külső változásnál jön ez elő mint pl fentebb írta valaki hogy meghízik a hölgy. Nőknél pont fordítva, megtetszik egy pasi nekik (gyakran a rosszfiúk, híresen nagy játékosok), majd várják hogy a belső tulajdonságaik is passzoljanak az általuk elvárthoz, ami persze távolról sincs így. De mivel a küslő vonzalom kölcsönös ezért nyírják egymást egy darabig, amíg valakinek végleg elszakad a cérna és meg nem unja. Ezeknek az embereknek mintha a dráma meg az izgalom lenne a valódi cél, nem pedig a sikeres kapcsolat, mert mikor már századjára játszák el ugyanezt akkor azért lehetne tanulni belőle.
2024. febr. 24. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:
4es teljesen jól leírta, egyetértek. Bár az hogy idő után megvaltoztassuk a férfit semmi értelme, mert nem fog.Vagy épp ellenkezőleg, azt éred el vele hogy elege lesz és elhagy. Én úgy fogadom el a férjemet ahogyan van, és ez kölcsönös.Mindentől függetlenül az emberek idővel változnak.. ez kilátással van a természetre.
2024. febr. 24. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!