Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom sajnál tőlem minden egyes percet, amit nem vele töltök?
Mondok példát:
A szüleimmel nyílt napra mentünk Pestre, erre az a baj, hogy miért nem vele megyek. Mondom neki, tényleg téged érdekel az emberi erőforrások szak? Erre ő: Jah, hogy te tényleg menni akarsz? Azt hittem, csak vásárolni mész fel Pestre.
Igazából az a baja, hogy ha nélküle csinálok programot. Nem úgy féltékeny, hogy most megcsalom, csak rosszul esik neki, és van, hogy megsértődik, amikor nélküle csinálok valamit (akár olvasás, akár mozi, akár az, hogy kimegyek a nagymamámhoz látogatóba)
Férfiként azt mondom, hogy azért akarja hogy mindig vele legyél, mert reális a helyzetértékelése, érzi hogy ha kicsit több külön programod lenne, ahol nyitott szemmel járnál, akkor találhatnál jobb srácot is.
22 éves dolgozó, még nem érettségizett srác nem tűnik mai szemmel sikeres férfinak,fél hogy ha felsőoktatásban továbbtanulsz és közben testedet is átlagosnál is szebbre formálod, akkor elveszíthet, mert érezni fogod, hogy kevés hozzád. Az meg nekem vicces, hogy belemész abba, hogy állandóan "házhoz rendeljen", haza szokott kísérni?
37F
Vannak olyankok, akiknek kell egy kis szabadság a kapcsolatban és hiába szeretik tényleg nagyon a párjukat, szükségük van egy kis egyedül töltött idõre, míg vannak olyanok, akik nagyon ragaszkodók és legszívesebben minden pillanatban a másikkkal lennének...ha két ilyen különbözõ beállítottságú ember alkot egy párt ott mindig van konfliktus és senkit nem lehet hibáztatni ezért, valahogy le kéne ülni megbeszélni és kompromisszumot kötni, ha lehet.
Biztos, hogy neked ez idegesitõ, meg lehet, hogy nagyon túlzásbaviszi a hisztit, de alapvetõen nem olyan rossz az, amit õ akar.
Én is ilyen ragaszkodò típus vagyok és a párom is, így nálunk minden jól mūködik és nem megyünk egymás agyára.
Mi is minden lehetséges percet együtt töltünk, amíg még tanultam tényleg olyan korán felkeltem, ahogy csak lehetett, hogy megtanuljak és együtt lehessünk, vagy átmentem és ott tanultam, ésatöbbi, mert egyszerūen nem akartuk külön tölteni az idõt, csak ha nagyon muszáj. (Mostmár együtt élünk.)
Ezt csak azért meséltem el, hogy lásd, abban az esetben, ha mindkét félnek azonosak az igényeik ez nem egy rossz dolog, a párod sem akar semmi rosszat csak minél többet veled lenni, õ minden tevékenységben azt látja, hogyan tölthetnétek azt az idõt is inkább együtt. Persze mivel te más beállítottságú vagy, így ez érthetõ módon idegesít, ebbõl van rengeteg párnál konfliktus...remélem azért meg tudjátok beszélni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!