Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják egyes nők mi ez a dili náluk?
Az ok: a rózsaszín köd elmúlása és az érzelmi elhidegülés. Akit igazán szívből szeretsz az elfogadod és nem megváltoztatni akarod a saját képedre formálni.
Változni, változtatni csak olyan dologban lehet amiben a másik fél is akar!
Nem csak a nők de a férfiak is csinálják ezt.
De senki sem egyből. Amikor már konfortos neki a kapcsolat akkor kezdi puhítani a másíkat.
Azt gondolom, hogy azért ismerkedik az ember, hogy eldöntse, hogy azonos hullámhosszon vannak vagy nem, de még ez sem garantálja a hosszú kapcsolatot, tudom.
Szerintem jó ha egy kapcsolatban mindkét fél személyisége formálódik, hogy egymáshoz tudjanak szokni az emberek és ne idegesítsék egymást. De alapjábavéve egy ember teljes személyiségét nem lehet megváltoztatni, és a saját képünkre idealizálni. Mert a másik nem tudja önmagát feladni teljesen. Ha pl utálja egy pasi a romantikus filmeket, akkor is utálni fogja, ha ráerőszakolom.
8."Ha pl utálja egy pasi a romantikus filmeket, akkor is utálni fogja, ha ráerőszakolom."
Én nem. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!