Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják egyes nők mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják egyes nők mi ez a dili náluk?

Figyelt kérdés
Összejönnek egy férfival aztán fejükbe veszik, hogy megváltoztatják. A végén pedig besértődnek ha ebben a férfi nem partner mert neki jó ahogy van. És ezzel tönkreteszik a kapcsolatot.
2024. febr. 7. 21:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Vannak ilyen nok, itt is vannak olyan nok akik megmondjak hogy mi az igazi ferfi :D kozben nem tud felmutatni semmit
2024. febr. 7. 21:55
 2/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem azért csinálják (és nemcsak nők), mert igazából magukkal nincsenek kibékülve és a másikra vetítik ki.
2024. febr. 7. 22:00
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyes nők próbálják elhittetni a másikkal , hogy ez a jó csináld ezt, közben megmagukkal sincsennek megelégedve és könyebb a másikat provokálni alázni ahogy nekik jó
2024. febr. 7. 22:06
 4/20 anonim ***** válasza:
80%

Az ok: a rózsaszín köd elmúlása és az érzelmi elhidegülés. Akit igazán szívből szeretsz az elfogadod és nem megváltoztatni akarod a saját képedre formálni.

Változni, változtatni csak olyan dologban lehet amiben a másik fél is akar!

2024. febr. 7. 22:11
 5/20 anonim ***** válasza:
87%

Nem csak a nők de a férfiak is csinálják ezt.

De senki sem egyből. Amikor már konfortos neki a kapcsolat akkor kezdi puhítani a másíkat.

2024. febr. 7. 22:22
 6/20 anonim ***** válasza:
38%
Sosem csinaltam ilyent novel erdekes.. de a noknel gyakran elojott. F
2024. febr. 7. 23:03
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Ha valakit nem tudsz elfogadni és megváltoztatni akarod, akkor azt nem szereted. Ha valaki ilyen veled, akkor jobb ha mielőbb kiderül, aztán viszlát.
2024. febr. 8. 01:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy azért ismerkedik az ember, hogy eldöntse, hogy azonos hullámhosszon vannak vagy nem, de még ez sem garantálja a hosszú kapcsolatot, tudom.

Szerintem jó ha egy kapcsolatban mindkét fél személyisége formálódik, hogy egymáshoz tudjanak szokni az emberek és ne idegesítsék egymást. De alapjábavéve egy ember teljes személyiségét nem lehet megváltoztatni, és a saját képünkre idealizálni. Mert a másik nem tudja önmagát feladni teljesen. Ha pl utálja egy pasi a romantikus filmeket, akkor is utálni fogja, ha ráerőszakolom.

2024. febr. 8. 10:08
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

8."Ha pl utálja egy pasi a romantikus filmeket, akkor is utálni fogja, ha ráerőszakolom."

Én nem. F

2024. febr. 8. 11:34
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Vannak megmentő pozíciót vállaló személyek. Vannak, akiknek a saját életükben, gyerekkorukban rossz dolgokat láttak/éltek át, és emiatt szeretnének egy jobb életet maguknak úgy, hogy változtatni szeretnének a másikon - a partneren -, ah érzik, hogy valami gond van vele.
2024. febr. 8. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!