Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A házas és kapcsolatban élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házas és kapcsolatban élő emberek azzal vannak együtt, aki álmaik párja, vagy azzal, aki jut nekik?

Figyelt kérdés
Régóta érdekel ez, mert valahogy nem látom át. Mi van, ha van valaki, aki úgy érzed, hogy a tökéletes, de nem lehet? És, ha nem jut olyan, akit szeretnél? Az emberek megalkusznak inkább az élettel?
2010. okt. 24. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Én inkább úgy látom a környezetemben, hogy nagy létszámban nem igazán álmai párjával vannak együtt az emberek. Sokan házasodnak, jön a gyerek, majd kiderül, hogy nem éppen az van amire vágytak, főleg az országban az anyagiak is rányomják a bélyegét a kapcsolatokra... Már láttam olyat is, hogy valaki el űzte azt akire vágyott, és bepánikolt, hogy nem lesz senkije, majd gyorsan ledobta azt a mércét...

Sokak megalkusznak, de ezzel pont az életüket adják fel...

OFF:

@12:34

Nemsokára meglátod, hogy nem Ő lesz a tökéletes... Sőt magad fejlődése ellen teszel, hamar fogsz felnőni bizonyos helyzetekhez, és majd nem fogod megtalálni a helyed az emberek között!

Mi több, ezt még a törvény is "fújolja"!

2010. okt. 24. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:

13:08

miért is teszek a fejlődésem ellen?

igen, hamarabb felnövök helyzetekhez. miért lenne baj? max. nem fogok hasonlítani a sok buta pics.ra.

amúgy miért változna a véleményem azzal kapcsolatban, hogy ő a tökéletes? 2 év alatt már elég jól megismertem, rengetek midnenen átmentünk

ui.: a törvény nem fujjolja.. 14 év alatt igen. de ha van némi érzéked a matematikához, kiszámolhatod, hogy 14 éves korom óta vagyunk együtt

2010. okt. 24. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Most mondhatok bármit... EMLÉKEZZ;)
2010. okt. 24. 13:30
 14/14 A kérdező kommentje:

"bocs, hogy válaszolni merek, úgy is, hogy 16 éves vagyok.

2 éve párkapcsolatban élek, hogy fokozzam a dolgot, a párom 39 éves.

lehet fujjogni, lehet kötekedni... nekem ő a tökéletes, már akkor tudtam, és most már biztosan tudom, hogy jól döntöttem.

L/16"

Semmi baj, én nem haragszom rád. Én csak kijelentettem, hogy szerintem a te élettapsztalatoddal ezt még nem lehet kijelenteni, de talán még egy 60 éves se elég bölcs ahhoz, hogy ilyeneket teljes biztonsággal mondhasson. Mit nem lehet ezen elfogadni? Miért kell felháborodni? Ez egy tény, mint ahogy az is, hogy az embereknek 16 évesen még nem végleges a világképük és személyiségük. Folyamatosan tanulunk.

A magánéletedhez nincs közöm.

2010. okt. 24. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!