Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házas és kapcsolatban élő emberek azzal vannak együtt, aki álmaik párja, vagy azzal, aki jut nekik?
ez olyan dolog... hogy van egy szép ember.. az csak a szépet nézi..
van egy csúnyább az csak a csúnyábbat nézi.. meg van az átlag.. szóval ... mindenikek az a szép akit szeret.. szerintem.. meg ha valakivel összeházasodsz szerintem azt érzed ő életem párja.. persze van kivétel.. meg érdekházasság
Én álmaim párjával.
5 éve tetszett meg nekem, először külsőleg, aztán a személyisége. 3 éve vagyunk együtt.
Érdekházasság az szerintem manapság elég ritka.
Miért, szerinted olyan nincs, hogy a szépet a csúnya nézi? Erre elég sok példát látni manapság.
hát... nem azért szeretünk valakit, mert szép. azért szép, mert szeretjük... így hát lehet azt érzed, hogy ő a tökéletes, de nem lehet...
mert nem tökéletes.
mert az lesz a tökéletes, akivel együtt vagy, szerelmesek vagytok, és jó együtt. én legalábbis így látom.
L/16
én meg úgy látom hogy nincs olyan házasság ahol a szerelmeddel vagy együtt életed végéig. valami el fog tűnni az évek során, talán pont a szerelem.
én nem hiszek abban, hogy van életed végéig kitartó, töretlen szerelem+ házasság.
L/16
de ha elmúlik a nagy szerelem, ottmarad a szeretet és a kötődés, a ragaszkodás, a gondoskodás... szerinted pl 10 év házasság után ez nem pont elég?
L/16
bocs, hogy válaszolni merek, úgy is, hogy 16 éves vagyok.
2 éve párkapcsolatban élek, hogy fokozzam a dolgot, a párom 39 éves.
lehet fujjogni, lehet kötekedni... nekem ő a tökéletes, már akkor tudtam, és most már biztosan tudom, hogy jól döntöttem.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!