Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival, akinek van saját kertes háza falun,viszont nektek abban a házban semmi részetek nincsen? Ilyenkor "illő" minden munkát némán megcsinálni? És látatlanba, oda mernétek menni lakni? Úgy,hogy nem láttátok a házat élőben?
Én amikor megismerkedtem a férjemmel elmondta higy van egy háza de benne lakik a volt feleség.
Na eltelt 2 év, kiköltözött végre az ex.
Házasságot kötöttünk, így ha vele valami történne, haszonélvezeti jogom van.
Ha nem vett volna el feleségül én nem hiszem hogy ide cuccoltam volna, hogy más házát takarítsam , kvázi ingyen cseléd legyek. Most építkezünk , ez már közös otthon. Tehát nem dobhat na ki ha gondolna egyet.
Nem tudom hány évesek vagytok…..
De én nem költöznék oda CSAK úgy.
De nem is dolgoznék ott valakinek kvázi ingyen.
Nagyon vigyázz mert sok a kihasználós férfi.
Anyósom is együtt élt egy bácsival, rengeteget dolgozott a kertben, plusz a háztartás, de amikor a bácsika meghalt, odament a lánya és azonnal utcára dobta az anyósomat.
Mert az öregnek csak egy ingyen kertész kellett meg takarító és szakács. Ha elvette volna feleségül, akkor haszonélvezeti joga lett volna.
Ez tuti valami szomorú kamasz sztori lesz a szerencsétlen lányról, aki a pasijában látja a kiutat a bántalmazó szüleitől.
Kérdező, bármi miatt menekülnél otthonról egyik f_ostalicskáról átülni a másik f_ostalicskára nem megoldás. Ha elmész oda a büdös életben nem szabadulsz meg. Ha még sulis vagy, akkor szorítsd össze a fogad és fejezd be, ha már nem akkor keress valami munkát ahol adnak szállást is. Igen, az ilyenek általában szar melók, de onnan tudsz majd továbblépni.
Hol laksz most , vagyis kivel?
Ne add már fel a szabadságodat , és főleg gyereket ne szulj .
Nincs közös otthon, simán elveszi a gyereket ha el akarod hagyni.
Elveszi mert neki van háza.
Én azt mondanám neki hogy csak közösbe mész.
Eddig 8 milliót raktam én bele.
Elraktam a számlákat.
Anyagokat is úgy rendeltem hogy banki utalással fizettem ki.
Már az engedélyeztetést is az én nevemre kérvényezte. Hiába mondta neki az építész hogy tök mindegy mert házasság alatt épített akármi az közös.
A lakhatási engedélyt is a nevemre akarja a férjem.
Jujj nagy bajok vannak nálad.
Senkinek nem jut eszébe látatlanban valahova költözni rajtad kívül:D és miért titokban találkozgattok? Majd ha nála laksz is titokban tart, a pincében fogsz élni vagy mi? 😂
#19: Hát, van még egy ilyen hülye, az tuti.:) Én úgy költöztem a páromhoz, hogy egyetlen egyszer elmentem a ház előtt kocsival, de még a küszöböt se léptem át korábban. Bíztam a férfiban, szerettem, vele akartam élni és úgy voltam vele, hogy ha kettőnknek mégse működik, akkor tök mindegy a ház, mert úgy is tovább költözöm a sajátomba, ha meg működik, akkor pláne tök mindegy, mert ha valami nem tetszik, akkor majd változtatunk rajta együtt.
De én úgy érzem, hogy a kérdező nem a férfivel akar élni, hanem a jelenleginél jobb körülmények közé akar kerülni, és ez nagy különbség. Ebben az esetben nézd meg előbb azt a házat alaposan!
De amit még nem értek:miért kéne minden munkát elvégezned csak azért , mert övé a ház? És miért várnád, hogy közöd legyen hozzá, ha egyszer tényleg nincs? Ezek szerintem tök más dolgok, és függetlenek attól, hogy együtt éltek az ő házában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!