Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom exe az anyósomnál lakik.Szakítanátok ez miatt? Amúgy mi boldogok vagyunk, engem ezaz egy dolog idegesít néha.
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 12:30
1/10 anonim válasza:
És mégis miért lakik ott? Mert ez nem egy egészséges dolog.
3/10 anonim válasza:
Elég furcsa helyzet. Kölözzön hozzád a párod, legalább amíg az ex nem költözik ki.
4/10 A kérdező kommentje:
Velem lakik 3 éve.
2021. márc. 17. 13:52
5/10 A kérdező kommentje:
Állítólag azért nem költözik el, mert a párom tartozik neki 2 millióval és addig nem megy el, amíg meg nem kapja az összes pénzt.
2021. márc. 17. 13:53
6/10 anonim válasza:
5-re:
És ebbe anyósod és párod is szó nélkül belemegy???
Khm, te figyelj, nekem rossz érzésem van. Amikor veled van, veled szexel, aztán hazamegy anyukájához, és ott meg az exével.
7/10 A kérdező kommentje:
A közös gyerekük miatt nem akarja csak kirakni . Nem akar cirkuszt.Ezen kívül mi boldogok vagyunk, már egy éve járunk lombik programra is .
2021. márc. 17. 14:24
8/10 anonim válasza:
Ezen nem egy év után kellene töprengeni...
Őszintén, nem szakítanék, mert nem lenne kivel. Ilyen problémákat nem vennék a nyakamra, nem jöttem volna vele össze.
Kellett neked ez az aggodalom? Mert láthatóan zavar téged.
9/10 anonim válasza:
Ja, ez így más. Akkor az anyós úgy fogja fel, hogy minden nap az unokájával lehet.
Fura, nagyon fura és egészségtelen helyzet, de így megértem az anyósodat is, meg a párodat is.
Eszerint akkor biztos nem anyós miatt mentek széjjel. :-)))
10/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy tényleg csak a tartozás miatt nem költöznek el, vagy van valami más ok is
2021. márc. 17. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!