Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy ha ez nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha ez nő fingik az baj de ha a pasi az nem? Ha a férfi kicsit büdös kiröhögi ha a nő akkor már mindennek el lehet mondani. Ha szagosabb egy nő lába akkor milyen nő, de ha egy férfi lába büdös mint a dög az csak pasis dolog.

Figyelt kérdés
Miért nem egyenlőek ezek a dolgok???

2021. márc. 11. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Ezzel és hasonló kérdésekkel foglalkozik a feminizmus.
2021. márc. 11. 18:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Erről kellene beszélni! Mert most ha egy nő nem tökéletes akkor nem nő! De egy férfi ha nem tökéletes akkor hát csak pasis! Tapasztalom!
2021. márc. 11. 19:03
 3/15 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem az is baj ha egy férfi fingik.

Sokszor mikor társaságban voltam, volt olyen egyed aki a liftben is befing, majd a lánnyal együtt nevetnek rajta, én meg nézem, hogy mi a f..sz.

(természetesen nem tartjuk a kapcsolatot) xd

Büdös lánnyal még nem találkoztam. Ha csinos az illető akkor lehet bármilyen szaga/illata az csodás számomra.

Egyéni vélemény

22/f

2021. márc. 11. 19:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én fingógép vagyok nő létemre.. de a lábam nem büdös...
2021. márc. 11. 19:15
 5/15 A kérdező kommentje:
Rám rámszólt a pasim, pedig olyan büdös a lába mint a dögkút. Mondtam neki hogy mit pattog? Erre mondta hogy de én nő vagyok...
2021. márc. 11. 19:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

5: Hát ez az.

Mondd meg neki, hogy ezzel a gondolkodással nem jár neki nő, és hagyd el!

Másból nem fognak tanulni.

2021. márc. 11. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 ha ilyesmi miatt beszólna nekem férfi, én dobnám. Sajnálom, kis dolognak tűnik, de ez elég sokat elmond róla. (Amúgy ápolt, igényes vagyok, és nyilván nem fingnék senki orra alá szándékosan, de ettől még ne szóljon be nekem senki ilyeneket.)
2021. márc. 11. 19:30
 8/15 anonim ***** válasza:
ööö ... aha
2021. márc. 11. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
En budos labu fingos ferfit dobnek. Nem budos labu, ha laktoz nincs, nem fingos no vagyok.
2021. márc. 11. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Laktóz intoleranciám van. Elképzelni is nehéz, milyen büdös gázgyár vagyok, ha hiba csúszik a diétámba :D Sose volt ebből gond, párom felfogta, elfogadta. Ha valamink büdös, szólunk a másiknak, és rendbe tesszük. Számomra elképzelhetetlen egy olyan kapcsolat, ahol ebből fennakadás van. Az élet velejárója, azért szólunk a másiknak, hogy ne menjen úgy másokkal találkozni, meg hogy alapvetően ne legyen ez tartós állapot.

Emlékszem, a terheléses teszt után (amikor telenyomtak laktózzal), pont találkoztam egyik férfi haverommal. Mondtam, mi a helyzet, kérdeztem, hogy lemondjuk-e. Nevetett egyet, és mondta, hogy majd kinyitja nekem az ablakot :D Valahogy a társaságomban sose kerítettünk ennek nagy feneket. Max megjegyeztük hogy tudjon róla a másik, mert sokszor az illető nem érzi magán. De ennyi. Szekálás, csesztetés sose volt.

2021. márc. 11. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!