Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha ez nő fingik az baj de ha a pasi az nem? Ha a férfi kicsit büdös kiröhögi ha a nő akkor már mindennek el lehet mondani. Ha szagosabb egy nő lába akkor milyen nő, de ha egy férfi lába büdös mint a dög az csak pasis dolog.
Szerintem az is baj ha egy férfi fingik.
Sokszor mikor társaságban voltam, volt olyen egyed aki a liftben is befing, majd a lánnyal együtt nevetnek rajta, én meg nézem, hogy mi a f..sz.
(természetesen nem tartjuk a kapcsolatot) xd
Büdös lánnyal még nem találkoztam. Ha csinos az illető akkor lehet bármilyen szaga/illata az csodás számomra.
Egyéni vélemény
22/f
5: Hát ez az.
Mondd meg neki, hogy ezzel a gondolkodással nem jár neki nő, és hagyd el!
Másból nem fognak tanulni.
Laktóz intoleranciám van. Elképzelni is nehéz, milyen büdös gázgyár vagyok, ha hiba csúszik a diétámba :D Sose volt ebből gond, párom felfogta, elfogadta. Ha valamink büdös, szólunk a másiknak, és rendbe tesszük. Számomra elképzelhetetlen egy olyan kapcsolat, ahol ebből fennakadás van. Az élet velejárója, azért szólunk a másiknak, hogy ne menjen úgy másokkal találkozni, meg hogy alapvetően ne legyen ez tartós állapot.
Emlékszem, a terheléses teszt után (amikor telenyomtak laktózzal), pont találkoztam egyik férfi haverommal. Mondtam, mi a helyzet, kérdeztem, hogy lemondjuk-e. Nevetett egyet, és mondta, hogy majd kinyitja nekem az ablakot :D Valahogy a társaságomban sose kerítettünk ennek nagy feneket. Max megjegyeztük hogy tudjon róla a másik, mert sokszor az illető nem érzi magán. De ennyi. Szekálás, csesztetés sose volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!