Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tudnátok véleményt mondani és/vagy segíteni légyszíves?
Ne haragudj, de a fiúkat nézze? Így vagyunk összerakva. Lehet ezt persze diszkréten is csinálni, de magamról tudom úgy nem esik olyan jól. Elnézést, hogy mint férfi szólok bele, de lehet jobban értem ennek a mozgatóját mint egy nő.
Lenne egy kérdésem, ha te meglátsz egy sármos fiút, férfit, manuszt, te nem nézed meg?
Annyit tudsz tenni, hogy a saját önbizalmadat fejleszted. Ne neki akarj megfelelni, hanem magadnak. A legtöbb pasi ezt csinálja amúgy, nem tudsz vele mit csinálni, nem fogja abbahagyni. De addig, amíg nincs önbizalmad, nem fog elmúlni az érzés sem. Fejleszd magad, és juss el arra a szintre, hogy jobbnak lásd magadat azoknál, akiket megnéz.
Amúgy jelenleg én is az önbizalmamat próbálom fejleszteni, ha kérdésed van nyugodtan írj priviben és segíthetek neked.
21L
A férfiak alapvető ösztöne, hogy minél több utódot nemzenek minél több nőtől. Az állatvilágban ez így is működik. Az emberek viszont kitalálták, a házasodást. Az ehez kapcsolódó hűség, szembe megy egy alapvető ösztönnel, így néha elég nehéz megállni egy férfinak, hogy ne csalja meg a párját.
Ha a párod hűséges hozzád, akkor ne aggódj, de a férfiak nem tudják megállni, hogy megnézzenek egy-két szebb nőt. Te ettől ne érezd azt, hogy nem vagy neki elég jó, nem véletlen veled jár. A férfiak amúgy is a párjukat tartják a legszebbnek (jó esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!