Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyereknek egy apára és egy anyára van szüksége. De mindenáron? Hol kell meghúzni a határt, és mikor kell azt mondani, hogy "Elég volt, nem tűrök tovább és kilépek a kapcsolatból"?
Pár kommentből nekem sikerült leszűrnöm, hogy van itt egy nő akinek a férje rendszeresen félrelép(ett). A férj elmondása szerint szakított a szeretővel, de ugye férfi bármit mondhat. A feleség meg bolond, mert azt hiszi, hogy a szerető követi, zaklatja. A feleség megvan róla győződve, hogy itt a gyakorin is állandóan a kérdéseket teszi ki a szerető, hogy idegesítse a feleséget.
Kérdező a kérdésedre nem tudok válaszolni csak észre vettem, hogy ez a nő megint a baromságait kommenteli és muszáj volt leírnom mi lehet a baja.
Ez a nő (3.,4.válaszoló)minden kérdésben a saját múltját látja és értelmetlen baromságokat ír. Már milliószor jelentettem(most is), de csak nagyon ritkán törlik.Gondolom,most is inkább engem fognak. Lehet, hogy egy moderátor 😂
Hogy válaszoljak is: Szerintem a gyerek születése után is nő marad a nő, és férfi a férfi. Tehát a határ ott van, ahol már nem tudnak párként funkcionálni. Én sose értem, amikor azt mondják, ha a gyerek nem lenne, már rég elváltunk volna...Hát, szerintem pont akkor kell hamarabb. Egy gyerek nélküli rossz kapcsolat 2 embert tesz tönkre, egy gyerekes minimum hármat.Ami nem jó a szülőknek, az a gyereknek se, mert egy életre szóló rossz mintát ad. Válásnál a szülők nem halnak meg. A gyereknek továbbra is egy anyja és egy apja marad. Felnőtt módjára, intelligensen kell válni, ez a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!