Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak nekem p.rasztság ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem p.rasztság ha a párom ölelgeti a haverok csajait, amikor én nem ölelgetem a haverjait?

Figyelt kérdés

Így szoktak egymásnak köszönni, hogy mézes mázos vigyorral összeölelkeznek. Nem mindenki barátnőjével, de van pár ilyen jellegű ismerős.

Én közben állok ott mint egy márványszobor, meg a csávó is.. megölelni nekem nem jön, hiszen alig ismerem ezeket az embereket, és amúgy is ahhoz nagyon közeli kötődésnek kéne lenni. Szerintem.

Ha mondom hogy zavar, hisztis gyökér leszek, mert szerinte ennek nincs semmi jelentősége. Ha tényleg, akkor minek csinálni?

2024. febr. 5. 17:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
36%

Én is látom, hogy akadnak emberek, akik így köszönnek egymásnak. Eléggé felesleges, túljátszott külsőség ez. Minek azt puszilgatni, aki nem a párja vagy családtagja az embernek? Még a hittestvérek között sem jellemző ez. Szóval kérdező, én teljesen igazat adok neked. felesleges dolog túllihegni külsőségekben a "szeretetet". Vagy ha ez a mániájuk, hát csinálják, de ne mások előtt, és értsék meg, hogy az emberek többsége nem úgy gondolja, mint ők, és értse meg, ha másokat ez zavar.

Férfiként én sem ölelgetek lány haverokat, csak nagyon ritka esetben. Az ölelésnek van némi szexuális töltete, ezt nem feltétlen kéne minden találkozásnál gyakorolni, főleg nem mások előtt.

2024. febr. 5. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 Miféle szexuális töltete van annak, amikor számodra szexuálisan semleges embert ölelsz? Szerintem semmilyen. Vagy te felizgulsz mondjuk a családtagjaid ölelésétől? Vagy lehet, a te családodban is csak valami túljátszott külsőségnek minősül. Másoknál meg egyszerűen ez is egy eszköz a semleges szeretet kifejezésére.

Amúgy ilyen erővel annak is van szexuális töltete, ha nincs semmi érintés, csak mondjuk a másik szemébe nézel. Sőt, a beszélgetésnek is.

2024. febr. 5. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Én amúgy nehezen hiszem el, hogy ha leállnának az öleléssel, akkor onnantól béke és megnyugvás lenne a kérdező lelkében. A párjukban és magukban bízni képtelen emberek rettentően tudnak szorongani az ellenkező nemű haverok puszta lététől is.
2024. febr. 5. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd, ez emberfüggő. Nem vagyunk egyformák. Nem egyforma a habitusunk, nem egyformák a szokásaink, a normáink és a személyiségünk. Vannak olyan extrém közvetlen emberek akik pl.: társaságban olyanokat is megölelnek akiket alig ismernek. Egyébként nem írtad mennyire vannak közeli viszonyban. Ha a lányokkal is baráti/haveri iszony van sztem teljesen belefér. Nekem is van olyan barátnőm akivel mi többiek (nők) jóban voltunk az adott pasival és köszönésnél megöleltük egymást. Semmi szexuális nem volt benne, mindenkinek tök természetes volt:D

Én is pl.: elég közvetlen természet vagyok és nem ölelgetek mindenkit, de barátokat simán, legyen az nő vagy férfi. De egyik se egy romantikus/szexuális mozdulat és nem az van mögötte.

Ezt Nektek kell megbeszélni, átbeszélni hogy kinek mi fér bele (egyáltalán ilyen téren is megismerni egymást) és közösen kialakítani azokat a határokat amik Nektek beleférnek.

2024. febr. 6. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!