Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem p.rasztság ha a párom ölelgeti a haverok csajait, amikor én nem ölelgetem a haverjait?
Így szoktak egymásnak köszönni, hogy mézes mázos vigyorral összeölelkeznek. Nem mindenki barátnőjével, de van pár ilyen jellegű ismerős.
Én közben állok ott mint egy márványszobor, meg a csávó is.. megölelni nekem nem jön, hiszen alig ismerem ezeket az embereket, és amúgy is ahhoz nagyon közeli kötődésnek kéne lenni. Szerintem.
Ha mondom hogy zavar, hisztis gyökér leszek, mert szerinte ennek nincs semmi jelentősége. Ha tényleg, akkor minek csinálni?
Nincs semmi OLYAN jelentősége, ami féltékenységre adna okot.
Amúgy viszont van jelentősége: egyrészt az ő baráti körében így üdvözlik egymást, ez a szokás, másrészt amelyikük ezt a szokást feladja a hisztis párja kedvéért, az egy magáért kiállni képtelen papucs.
Szóval igen, kezdj valamit az önbizalomhiányoddal.
Önbizalomhiány ide-oda, az én önképem potenciálisan nem menti fel a másikat minden alól. :)
Attól függetlenül hogy én hogyan látom magam, még lehet határt húzni abban hogy a gesztusvilág kit sért és kit nem.
Olyan embereket nem húzunk magunkhoz, és hajolunk egymás arcába, akikkel erre nincs indok. Minthogy nem húzunk be valakinek aki nem csinált semmit ellenünk. Az indokolatlan túlinger a furcsa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!