Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmire nem féltékeny és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmire nem féltékeny és semmi sem zavarja akkor nem is szeret?

Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 14:36
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
nem
2024. febr. 4. 14:36
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Akkor normális. Mire legyen féltékeny? Gondolom nem az orra előtt gyömöszölöd valaki golyóit.
2024. febr. 4. 14:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Még az sem zavarná
2024. febr. 4. 14:42
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Én sem vagyok féltékeny típus, és állítom, hogy jobban szerettem bármelyik exem, mint azok a csajok, akik folyamatosan vinnyogtak valami lényegtelen hülyeségen.
2024. febr. 4. 14:48
 5/9 anonim ***** válasza:
17%
Én személy szerint kellene, hogy legyen az emberben egészséges mértékű féltékenység amit nem muszáj kimutatni szavakkal, de akkor is látni kéne, hogy zavarja az, hogy pl. mással több időt töltesz el, mint vele. Most az lehet barát, nem csak más nő. Nem az indokolatlan féltékenységre gondolok, de azért az se normális, hogy 100%-ban bízol a másikban.
2024. febr. 4. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy a tisztelet hiánya nem összekeverendő alaptalan féltékenységgel. Ha téged a párod még annyival se tisztel meg, hogy más nőket előtted nem nyálcsorgatva néz akkor nem csoda, hogy kiakadsz. De persze jobban teszed ha kirakod.

Másik véglet, hogy tényleg még egy kicsit se szeret téged. Nemcsak azért féltékeny valaki, mert önbizalomhiányos. Egy csomó ember jogosan az, mert érzi, hogy a párja nem szereti és akkor is inkább külön kéne lenni.

Harmadrészt amit írtam az, hogy te 100%- ban megbízol a másikban a következő véglet és tényleg nem jó, mert pofára eshetsz rendesen.

Kell, hogy érdekeljen a másik, hogy féljen attól, hogy elveszíthet téged. Ha ő olyasmitől nem tart akkor valami gond van.

2024. febr. 4. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
már megint a nincs semmi bajból csináljunk egetverő problémát----
2024. febr. 4. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Na jó megfordítjuk a helyzetet:

Te kérdező direkt féltékennyé akarod tenni, teszteled? Szerinted a szerelem alapja a féltékenység? Ha ilyesmi áll fenn, hogy te játszmázol, szándékosan kérdéseket szegezel neki, vagy félreérthető dolgokat művelsz az egyáltalán nem szép tőled...

5&6 voltam.

2024. febr. 4. 15:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Adsz okot a féltékenységre? Ha nem, akkor mire legyen féltékeny? Ha okot adsz rá, akkor meg nézz magadba. Ér annyit egy kikacsingató partner, hogy tönkre tegyük a lelki békénket?
2024. febr. 4. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!