Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit irjak erre?

Figyelt kérdés
Egy srac akivel 1 honapig intenziven randiztunk, de aztan rajottem hogy nem passzol hiaba aranyos es lezartam, bekeben valtunk el. Ez volt olyan 5 honapja. Nemreg azt hittem hogy szembejott valahol, aztan lattam hogy a storyjaban valami mas helyen van es szimplan kivancsisagbol rakerdeztem. Aztan irta hogy nem o volt. Kerdezte hogy hogy vagyok, hogy haladok ezzel azzal. Irtam hogy hat nem tul jol stb. Es kuldott egy nagyon cuki uzenetet amiben irta hogy hisz bennem meg ugyes leszek stb. Visszakerdezzek hogy vele mizu, vagy inkabb ne ha ugyse akarok tole semmit. Baratkozni szivesen baratkoznek vele, de nem hiszem hogy neki ilyen szandekai lennenek...
2024. febr. 3. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán minek írtál rá "szimplán kiváncsiságból"?

Ez nettó áltatás. Ha lezártad, akkor ne nyisd fel újra ilyen mondvacsinált apróságokkal se...

2024. febr. 3. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen.. En is megbantam, nem voltam teljesen jozas es csak random irtam a storyjara... Nem vagyok ra buszke
2024. febr. 3. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, búcsúzz el tőle, kívánj neki sok szerencsét.
2024. febr. 3. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
63%
Tenyleg nem ertem, csak azert, mert nem serultel, mivel neked nem jott be o, nem erzed, mennyire szemet dolog szorakozni a masikkal.
2024. febr. 3. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
legyél kedves de szépen kopjle mi férfiak sajnos hajlamosak vagyunk ott is lehetőséget látni ahol nincsen és e miatt pedig a valódi lehetőséget nem vesszük észre. ne tereld el a figyelmét hogy tudjon mást találni csak hátráltatod.
2024. febr. 3. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!