Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy mióta a feleségem anyja beteg azóta nem voltunk együtt?
Figyelt kérdés
32 éves a feleségem, én 33, van egy óvodás gyermekünk. Eddig se volt túl gyakran szex, 1 héten 1x kb. 2 hónapja van az anyja kórházban. Sajnos kiderült, hogy rákos, nem sok esély van rá, hogy túléli. Nem merem felhozni neki a témát, de 2 hónap után már nekem igencsak hiányzik a szex. Meg egyáltalán mire számítsak? Ha még hónapokig lesz beteg vagy meghal akkor egy évig nem leszünk együtt? Közben szégyenlem is magam, hogy míg neki halálos beteg az anyja, én a szexre gondolok.#Szex, párkapcsolat, házasság,
febr. 3. 19:19
41/42 anonim válasza:
Akkor ne maszturbálj, de hagyd békén a nődet, mert a legkisebb baja is nagyobb a te hisztidnél.
Jaj, nincs szex.
Tragédia.
42/42 anonim válasza:
Aki itt keresztre akarja feszíteni a kérdezőt, és azt mondja nem számít a szex, akkor ha nem számít, ugye az se lenne gond szerintük, ha a férj mással csinálná? Hisz nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!