Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy mióta a feleségem anyja beteg azóta nem voltunk együtt?

Figyelt kérdés
32 éves a feleségem, én 33, van egy óvodás gyermekünk. Eddig se volt túl gyakran szex, 1 héten 1x kb. 2 hónapja van az anyja kórházban. Sajnos kiderült, hogy rákos, nem sok esély van rá, hogy túléli. Nem merem felhozni neki a témát, de 2 hónap után már nekem igencsak hiányzik a szex. Meg egyáltalán mire számítsak? Ha még hónapokig lesz beteg vagy meghal akkor egy évig nem leszünk együtt? Közben szégyenlem is magam, hogy míg neki halálos beteg az anyja, én a szexre gondolok.

#Szex, párkapcsolat, házasság,
febr. 3. 19:19
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
49%
Pff, de gáz.
febr. 3. 19:47
 12/42 anonim ***** válasza:
27%

Akkor kezd el

Mike Adriano only ass-gugliba

febr. 3. 19:48
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Azért egy ilyen helyzetben érthető, hogy nincs libidoja. Ha egyébként meg nem passzoltok szexuálisan, minek vetted el?
febr. 3. 20:04
 14/42 anonim ***** válasza:
77%
Hát én nagyon nem tudnék a szexre gondolni, ha az anyám haldoklik. Melxik fontosabb a szex vagy a feleséged. Köss rá csomót és segíts neki lelkiekben legyél vele mire készen áll.
febr. 3. 20:05
 15/42 anonim ***** válasza:
78%

Fordítva szinte biztos, hogy téged ezek szerint nem érdekelne, hogy anyád halálozik te akkor is szexelnél, mert olyan érzelemmentes primitív gheci vagy. Rendesen felkúrsz. Elvetted feleségül, hogy rohadna le a farkad, kimondtad, hogy jóban rosszban és téged csak a farkad érdekel.

Eszem megáll komolyan mondom, hogy milyen mocskos geny* férfiak léteznek. Egya nem csodálkozom, hogy a nők már mégcsak kapcsolatban se akarnak lenni férfiakkal nemhogy gyereket vállalni.

Lehet maszturbálni. Haldoklik az anyja, de téged nem izgat, hogy mit él át a feleséged és az anyósod sem. Te mit szólnál hozzá hogyha a súlyos betegséged miatt nem lehetne szex pár hónapig,egy évig és a társad nem érdekelné, hogy élsz halsz hanem csak a szex? Idióta vagy és remélem rájön és úgy tökön rúg, hogy többet fel se áll!

febr. 3. 20:11
 16/42 anonim ***** válasza:
27%

Szintén 8 éves kapcsolat, szintén kb. 2 hónapja nincs szex, és kicsit olyan érzésem van, mintha még direkt úgy is viselkedne a párom, hogy ne kívánjam.

8 éves kapcsolatban természetes, hogy vannak mélypontok, de szerintem valahol meg kell húzni egy határt, ahol azt mondod eddig és nem tovább. Én kb. most kezdtem eljutni arra a pontra, nem hitegetem magam azzal tovább, hogy idővel jobb lesz.

Csak sajnos egy 8 éves kapcsolatból nem olyan könnyű kilépni, mint azt itt sokan képzelik, akik sosem voltak ilyenben.

Próbálj beszélni vele, ha nem megy, meg szerintem mérlegeld magadban, hogy meddig tudod elviselni ezt a helyzetet, és határozz meg egy pontot, ameddig ha nincs változás, lépsz. Jobbat nem tudsz sajnos tenni. Ugyanez a problémám, és túl fiatalnak érzem még magam ahhoz, hogy úgy éljek, mint egy 60 éves.

31F

febr. 3. 20:11
 17/42 anonim ***** válasza:
70%
Válj el, hagyd el a családod és keress szexéhes nőt, vagy prostituáltakhoz járj. Az olyan élet való neked, te nem vagy szerető apa és férj se sajnos.
febr. 3. 20:18
 18/42 anonim ***** válasza:
13%
Hihetetlen egyébként mennyi itt az álszent, akik szerint normális az, hogy egy férfinek kussban el kell viselni, ha hónapokig nincsen szex. Ha 2 évig haldoklik az anyós, 2 évig kössön csomót a farkára? Ha meg esetleg az lesz a vége, hogy összejön ismerős, kolléga, óvónéni, akárkivel, akkor meg csak a férfi lesz a mocskos állat, és a nő kicsit sem lesz hibás, aki hónapikig, vagy évekig elhanyagolta?
febr. 3. 20:19
 19/42 anonim ***** válasza:
83%

#21:

2 hónapról van szó! Ne mondja nekem senki, hogy nem lehet akár 4 hónapot se kibírni szex nélkül.

Annak a feleségnek meg kell szoknia, hogy az anyja lehet meghal és ha elfogadja akkor majd nála keress vigaszt!

De abból nem lesz semmi, hogy ez az idióta majd elkezdi erőltetni rá, merthogy a "feladata" őt kielégíteni!

Neki is feladata lenne mellette állni és támogatni.

Ha meg ennyire primitív gheci akkor adja be a válási papírokat azt jól van.

Majd meglátja, hogy nem minden a szex!

febr. 3. 20:23
 20/42 anonim ***** válasza:
19%

19.

Amit te írsz az más, az az elhidegülés.

Az én exem 14 év után ezt úgy oldotta meg, hogy elkezdett reggel zuhanyozni.

Mert pontosan tudta hogy nem nem fogok este szexuálisan közeledni egy munkában megizzadt lábszagú nőhöz.

Köp mikor eszembe jut, meg hogy harcoltam egy ilyen patkányért a kapcsolatért.

A kérdező nője pánikban sokakban és félelemben van.

Plusz érzelmileg önző amit indokoltnak tart.

Viszont az első közeli családtag haldoklásánál, majd halálánál ez logikus.

Mert családtag halálánál csak egy drasztikusabb van...

A gyermekelhelyezési per.

febr. 3. 20:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!