Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy mióta a feleségem anyja beteg azóta nem voltunk együtt?
Hát persze, hogy nekem van meg még a többinek is aki nem érti, hogy halálozás alatt valakinek szexelhetnékje van.
Te ugrálsz amikor 8 éves kapcsolatból nem mersz kilépni olyan kapcsolatfüggő vagy!
Itt nem azzal van a baj, hogy szexelni akar hanem azzal, hogy mikor, milyen helyzetben.
Ne állítsa senki, hogy normális hozzáállása van meg azt se, hogy nem lehet maszturbálással el lenni pl.4-6 hónapig.
Lehetséges okokat soroltam fel és a kérdező nejét nem tüntettem fel szentként egyáltalán. De arról, hogy neki hetente egyszer elég a szex nem tehet. Egyáltalán nem írta ugye a kérdező, hogy mi az oka, hogy ennyi a mennyiség csak annyit, hogy kb. ilyen volt.
Na ha eddig "megfelelt" a heti szex, mert annyira "szereti" akkor miért nem lehet neki kezdeni maszturbálni?
Vagy akkor miért nem vál el ha egyszer a szextől fontosabb dolgok számára nem léteznek?
Én nem csodálkoznék azon, hogy azért nem feküdt alá többet, mert egoista.
Amit írt, hogy ő neki a szex igenis prioritás halál közben arra utal hiába pontozzol le.
Normális ember támaszt nyújt, türelmes, el van a maszturbációval!
2 hónap szexmentes időszakért van vége, de kíváncsi lennék, hogy mit tett eddig azért, hogy több mint heti egyszer szex lett volna a terítéken.
Amúgy meg te a nőt hibáztatod a saját nyomorod miatt kapcsolatfüggőke és magadból indulsz ki.
Na én meg akkor mint más a nő oldalára áll, mert igenis abnormális elvárni szexet ilyen nehéz körülmények között!!!
Nyugodtan puffogj és hordj még le ha attól jobban érzed magad.
Csak screenshotom van, úgyhogy bepötyögöm. Redditen volt egyszer hasonló téma, és mindenki elmondta a saját sztoriját, hogy a párja szexelni akar annak ellenére, hogy a nő fizikailag/mentálisan beteg vagy valamilyen traumán megy keresztül.
"It just turns into caveman speak. 'Dick go in. Why cry? Dick go in right? Done cry? Ok dick go in. Why mad? Why cry? But dick go in?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!