Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belefutottam egy golddiggerbe?
Na ha ezek alapján goldigger egy nő akkor figyelj:
1 évig voltam olyan pasival aki soha nem fizetett egy üdítőt se, én hívtam meg és én főztem neki. Programok nem voltak csak séta.
Akkor ezek szerint ez a pasi goldigger volt hiszen 200 ftjába sem kerültem, ellenben én vittem neki üdítőt a sétálgatós randira, utána meg ő járt hozzám enni meg szexelni. Sokkal több haszonleső férfi van , csak azt úgy valahogy a szőnyeg alá kell söpörni.
Ja és annyit még hogy nekem is fájt ez úgyhogy szakítottam vele.
Tedd ezt te is mert nem fog változni egy önző élősködő ember aki csak kapni szeret de adni nem .
Beszéljetek róla. Lehet eddig olyan párjai voltak akik mindig fizettek neki.
Ma elmentünk a párommal csavarogni, megbeszéltük menet közben beülünk valahova enni, de nála nem volt készpénz, a kártyáját meg nem mindig érzékeli a terminál. Hiába volt nálam közel 600 ezer forint, nem engedte hogy én fizessek az étterembe. Inkább kerestünk automatát hogy tudjon levenni.
Belefutottál egy aranyásóba, na bumm.
Mi meg belefutunk olyan paliba aki nem tud se mosni se főzni , csak koszol és még egy moziba sem hív el.
Mi is csalódunk, ti is .
Szakítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!