Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Golddiggerekről, aranyásókról?
Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 21:00
3/13 anonim válasza:
Semmi különös, legyenek boldogok!
4/13 Noren1989 válasza:
Tartom eddigiek összesített véleményét.
5/13 anonim válasza:
Az én lelkivilágomra abszolút nincsenek hatással 😀én is válhattam volna azzá, de tőlem távol áll az ilyesmi, aki viszont jól tud ebben érvényesülni, az csinálja...
Annak is meg van az ára, nem biztos, hogy irigyelni kell őket.
6/13 anonim válasza:
Ők csinálják jól, ha pin@m lenne én is megpróbálnák eltartatni magam, ahelyett hogy küzdők a normális életszínvonalért.
7/13 anonim válasza:
Amilyen undorító fazonok vannak, engem nem zavar a létezésük. Mondjuk nem is lenne gyomrom ahhoz, amihez nekik.
8/13 anonim válasza:
Az a legviccessebb, hogy mindig olyanok utálják őket a legjobban, akinél kurvára nincs mit kiásni!
M I É R T ? ?
konyorgok valaki írja le! Ha mit érdekel téged??? Ugysem.tud nálad mit kiásni, igy nem.fog veled kezdeni
9/13 anonim válasza:
Ha nem nálam próbálkoznak, nem engem akarnak lehúzni, akkor sok sikert! Véleményem persze azért van róluk.
10/13 anonim válasza:
Ők a pénzre mennek, míg a társuk a külsejükre megy; nem ítélheted el az egyiket anélkül hogy a másikat is elitélnéd. Ilyenkor viszont fszság ítélkezni, hiszen a felszínes csávó és a pénzéhes nő tökéletesen elvannak együtt, mindketten azt kapják a másiktól amit akarnak, és csak a harmadik felek ugatnak bele, hogy mekkora undormányság az ilyen kapcsolat (vagy legalábbis az ilyen nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!