Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a Golddigger...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a Golddiggerekről, aranyásókról?

Figyelt kérdés
2023. júl. 9. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Hosszútávra bérelhető k*rvák.
2023. júl. 9. 21:04
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
Undormányok...
2023. júl. 9. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:
12%
Semmi különös, legyenek boldogok!
2023. júl. 9. 21:08
 4/13 Noren1989 ***** válasza:
24%
Tartom eddigiek összesített véleményét.
2023. júl. 9. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Az én lelkivilágomra abszolút nincsenek hatással 😀én is válhattam volna azzá, de tőlem távol áll az ilyesmi, aki viszont jól tud ebben érvényesülni, az csinálja...

Annak is meg van az ára, nem biztos, hogy irigyelni kell őket.

2023. júl. 9. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ők csinálják jól, ha pin@m lenne én is megpróbálnák eltartatni magam, ahelyett hogy küzdők a normális életszínvonalért.
2023. júl. 9. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
Amilyen undorító fazonok vannak, engem nem zavar a létezésük. Mondjuk nem is lenne gyomrom ahhoz, amihez nekik.
2023. júl. 9. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

Az a legviccessebb, hogy mindig olyanok utálják őket a legjobban, akinél kurvára nincs mit kiásni!

M I É R T ? ?

konyorgok valaki írja le! Ha mit érdekel téged??? Ugysem.tud nálad mit kiásni, igy nem.fog veled kezdeni

2023. júl. 9. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem nálam próbálkoznak, nem engem akarnak lehúzni, akkor sok sikert! Véleményem persze azért van róluk.
2023. júl. 9. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ők a pénzre mennek, míg a társuk a külsejükre megy; nem ítélheted el az egyiket anélkül hogy a másikat is elitélnéd. Ilyenkor viszont fszság ítélkezni, hiszen a felszínes csávó és a pénzéhes nő tökéletesen elvannak együtt, mindketten azt kapják a másiktól amit akarnak, és csak a harmadik felek ugatnak bele, hogy mekkora undormányság az ilyen kapcsolat (vagy legalábbis az ilyen nő)
2023. júl. 9. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!