Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet belefutottam egy golddiggerbe?
1. Vannak olyan, nem golddiger nők, akik elvárják, hogy a férfi fizessen (kivéve drágább programok, pl. külföldi nyaralás). Ez szerintem normális, nekem férfiként a bőr leégne az arcomról, ha hagynám a nőt fizetni.
2. Ha zavar, eseteleg anyagi terhet jelent az, hogy a randikat te fizeted, akkor szinte tuti, hogy nem golddigger a lány, mert azokhoz ezek alapján túl csóró vagy...
3. A tipikus aranyásó csajokra az a jellemző, hogy a drága éttermek, utazások alapnak számítanak, viszont ezek mellé gyakran kérnek konkrét anyagi támogatást vagy drága ajándékokat.
#5 vagyok, #8-ashoz:
Juj, ez nagyon pronyó mentalitás, hogy ő is dolgozhat... Randiztám már olyan nővel is, akinek 2 millió felett volt a nettója, ott is én fizettem, mert ez NEM A PÉNZRŐL SZÓL.
Azért állom én a számlát, amiért kinyitom neki a kocsiajtót, vagy lesegítem a kabátját, holott keze is van. Ezekkel az apró figyelmességekkel jelzed a mindennapok során, hogy fontos neked és értékeled, nem pedig csak arra használod, amiből neked is hasznod van.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!