Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet belefutottam egy golddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belefutottam egy golddiggerbe?

Figyelt kérdés
Három hónappal ezelőtt összejöttem egy nővel csinos kis kedves aranyos, de egyszerűen mindig elvárja hogy én fizessek, szinte mindig bárhova is megyünk ő sosem hívott meg eddig sehova pedig rengeteg helyre mentünk már
2024. febr. 3. 15:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
2024. febr. 3. 15:24
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem drága helyekre mentek és nem vár ajándékokat, akkor nem. Aki valóban golddigger, az nem elégszik meg annyival, hogy te fizeted a mozijegyét. Nem gondolom amúgy, hogy minden randin a férfinak kéne fizetnie, de lehet neki ez számít normálisnak, mert korábbi kapcsolatánál is így volt. Ettől még szerintem nem lesz a szó hagyományos értelmében vett golddigger. Ha neked ez így nem elfogadható, akkor azt vele beszéld meg.
2024. febr. 3. 15:25
 3/15 A kérdező kommentje:
2. Voltunk nagyon drága helyen is valamint ezt már nem randinak mondanám ha együtt vagyunk.... ezek már közös programok
2024. febr. 3. 15:29
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ideje leülni vele megbeszélni az anyagiakat. Néma gyereknek...
2024. febr. 3. 15:50
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

1. Vannak olyan, nem golddiger nők, akik elvárják, hogy a férfi fizessen (kivéve drágább programok, pl. külföldi nyaralás). Ez szerintem normális, nekem férfiként a bőr leégne az arcomról, ha hagynám a nőt fizetni.

2. Ha zavar, eseteleg anyagi terhet jelent az, hogy a randikat te fizeted, akkor szinte tuti, hogy nem golddigger a lány, mert azokhoz ezek alapján túl csóró vagy...

3. A tipikus aranyásó csajokra az a jellemző, hogy a drága éttermek, utazások alapnak számítanak, viszont ezek mellé gyakran kérnek konkrét anyagi támogatást vagy drága ajándékokat.

2024. febr. 3. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
24%
Kihasznál ez látszik. Ha neki mégcsak eszébe se jutott egyszer se, hogy felezni kéne, kifizetni a saját részét, vagy állnia a csekket akkor kihasznál.
2024. febr. 3. 16:00
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
#5 Na végre, egy értelmes ember.
2024. febr. 3. 16:06
 8/15 A kérdező kommentje:
1. Miért ég le a bőr a kép pofádról ugyanúgy vállalhatnak amúgy nők is munkát ugyanúgy kereshetnek... mi a különbség? Ez egy régi divat abból ered amikor a nők még nem dolgozhattak...
2024. febr. 3. 16:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán beszéld meg vele. Lehet ő ehhez van szokva. És ha úgy látod nem partner ebben akkor mérlegelsz kell ez neked vagy sem
2024. febr. 3. 16:24
 10/15 anonim ***** válasza:
63%

#5 vagyok, #8-ashoz:

Juj, ez nagyon pronyó mentalitás, hogy ő is dolgozhat... Randiztám már olyan nővel is, akinek 2 millió felett volt a nettója, ott is én fizettem, mert ez NEM A PÉNZRŐL SZÓL.

Azért állom én a számlát, amiért kinyitom neki a kocsiajtót, vagy lesegítem a kabátját, holott keze is van. Ezekkel az apró figyelmességekkel jelzed a mindennapok során, hogy fontos neked és értékeled, nem pedig csak arra használod, amiből neked is hasznod van.

36F

2024. febr. 3. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!