Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ingyenélő féreg vagyok?
Barátnőmnek amikor felhoztam hogy szeretnék beiratkozni egy egyetemre 22 éves létemre, természetesen munka mellett, rámförmedt, hogy miért akarok a szüleimmel maradni, meg hogy mekkora egy ingyenélő féreg vagyok én is, hogy nem költöztem el 18 évesen már, hanem a szüleimen élek.
Egyébként tényleg nem fizetek semmit a szüleimnek, dolgozok, mellette besegítek a házimunkába. Lehetőségem nem volt albérletbe költözni, barátnőm is csak azért tudott, mert anno talált valakit akivel felezték. Én inkább félreteszem azt amit albérletre költenék. Ettől függetlenül szeretnék elköltözni egy éven belül, nem értem barátnőmet, miért beszélt így velem, tényleg egy undorító féreg lennék?
Nem vagy ingyenélő.
Szerintem csak pusztán belegondolt abba, hogy az elkövetkező 4-5 évben "gyerekstátuszú" egyetemista leszel. Nincs összeköltözés, önálló lét, család/gyerek - alkalmazkodni kell az egyetemhez és a munkához stb. Szóval én megértem miért akadt ki, csak bőven másképp kellett volna lekommunikálni.
Nem a kérdéshez tartozik ugyan, de eddig miért nem mentél egyetemre? Nekem spec. 22évesen megvolt a bsc.
Menj egyetemre, a csajt meg b@szd ki.
N
A férget nem ilyenre mondják, de mondjuk van akikre teljesen helyénvaló. Na de nem ilyenre hogy a párja tanulni akar. Eleve az ember a párjára nem mond ilyet. Mondjuk az enyém már azon is vérig sértődött mikor azt mondtam neki hogy szerencsétlen, mikor a gyereket akarta veszélybe sodorni.
Mondjuk az nekem nem tiszta hogy a barátnőd azt mondta hogy ingyenélő féreg vagy undorító féreg, mert egyre fokozod a leírásban. Még a végén kiderül hogy annyit mondott hogy há Józsi nem kellene elköltöznöd, anyádék fizetik a kajádat, nem gáz? Erre jön a hozzáköltés hogy azt mondta undorító féreg, van aki fejében a dolgok így átváltoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!