Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Epik2016 kérdése:
Hogy tud egy ilyen féreggel ezek után lefeküdni?
Figyelt kérdés
egy ismerősöm meg a barátnője.az egész kapcsolatuk veszekedésekből és törés zúzásból áll.terhes lett a lány és a terhesség alatt a srác magára is hagyta leszarta nem foglalkozott vele elhanyagolta ez ment az elejétől kezdve.most a gyerek miatt kénytelenek együtt élni a de alány úgy utálja hogy nehéz megfogalmazni.tönkre tette az életét átverte,megalázta,otthagyta,elhanyagolta,kihasználta.
MIÉRT FEKSZIK LE EGY ILYEN ALATTOMOS FÉREGGEL EZEKUTÁN?
2016. júl. 22. 14:20
1/26 anonim válasza:
A te ismerősöd.
Tőle már kérdezted?
2/26 A kérdező kommentje:
mert hogy csak a sex jó vele és amikor éppen nem veszekednek abban a 3 órában havonta akkor.na de hölgyeim hol a miheztartás? saját magad megalázása ez
2016. júl. 22. 14:26
3/26 anonim válasza:
Megkérdezzem tőle helyetted, ha nem mered?
4/26 A kérdező kommentje:
már kérdeztem ott a válasz feljebb!
2016. júl. 22. 14:29
5/26 anonim válasza:
Jah, hogy az az ő válasza volt :D
6/26 A kérdező kommentje:
igen,én hozzá nem nyúlnék fordított esetben.vki elmondhatná hogy ez hogy lehetséeges mert kérdeztem más nőket azt mondták kizárt dolog!
2016. júl. 22. 14:33
7/26 Titusztitusz válasza:
Vannak-voltak-lesznek mindigis ilyesmi mentalitásu nők...És ha az ember nem akar megbolondulni,akkor jobban teszi ha az ilyenek "lelkivilágába" bele se gondol...(Látom,te még nem hallottad eddig ezt az aranyszabályt...)
8/26 anonim válasza:
Ha csak a szex miatt van vele, akkor megérdemli.Majd lesz idő, amikor már sz se lesz jó vele.Ennek a nönek semmi önbecsülése, de szerintem ez ne a te gondod legyen.
9/26 A kérdező kommentje:
igazatok van mert mások is ezt mondták. de látni rajta hogy ő ennél több is lehetne ezért idegesítő. ezt tényleg hagyni kell vagy van vmi módja megváltozzon?
2016. júl. 22. 14:46
10/26 anonim válasza:
Zsák a foltját.. Ha neki nincs igénye a változtatása (ha lenne, akkor már lépett volna), akkor bele is szakadhatsz, nem fogod megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!