Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ingyenélő féreg vagyok?
Barátnőmnek amikor felhoztam hogy szeretnék beiratkozni egy egyetemre 22 éves létemre, természetesen munka mellett, rámförmedt, hogy miért akarok a szüleimmel maradni, meg hogy mekkora egy ingyenélő féreg vagyok én is, hogy nem költöztem el 18 évesen már, hanem a szüleimen élek.
Egyébként tényleg nem fizetek semmit a szüleimnek, dolgozok, mellette besegítek a házimunkába. Lehetőségem nem volt albérletbe költözni, barátnőm is csak azért tudott, mert anno talált valakit akivel felezték. Én inkább félreteszem azt amit albérletre költenék. Ettől függetlenül szeretnék elköltözni egy éven belül, nem értem barátnőmet, miért beszélt így velem, tényleg egy undorító féreg lennék?
Szüleimet nem zavarja, mindketten otthon laktak még 22 évesen.
De szerintem a tanulmányaim nem befolyásolják a közös jövőnket. Csak nem értem miért kell így beszélni velem, irigy rá hogy több pénzt teszek félre?
Sztm ez a nő nem a te embered....
N 31
Mondjuk akinek ilyen megnyilvánulásai vannak az nem lenne a barátnőm
18 évesen csak azért elköltözni hogy külön legyén az simán pénzkidobás lett volna (ha normális a viszonyod a szüleiddel)
És igen 22 évesen menj egyetemre mint később
Igen, ha megjön neki, akkor néha így viselkedik. Most elég nehéz dolgokon ment amúgy is keresztül és nem lehetek ott vele, úgyhogy megértem ha kivan. Csak szerettem volna tudni hogy hogyan viszonyuljak magamhoz, de szeretném vele átbeszélni mégegyszer amikor kitisztul a feje.
Ő azt mondja alapból hogy felesleges idő lenne, mert IT területen amúgy se nézi senki a papírt, de én még emiatt is vacilálok.
#8 nekem is elég nehéz dolgon kellett átvészelnem, mégsem férgeztem le vagy húztam le a környezetemben lévő embereket, főleg nem a páromat
Egy párkapcsolatban támogatni szoktuk egymást, egymás fejlődését
Ha nagyon eltérőek a nézetek nem kötelező együtt lenni
A barátnőd simán tahó
Nyilván később miden neki nem tetsző cselekedetedre így fog reagálni, és megpróbál eltéríteni
Az aki nem támogat a fejlődésben, hanem paraszt módon visszahúz(na), az nem barátnő, és nincs mellette keresnivalód.
Az első gondolatom az volt, hogy ezzel a húzással fixen nem költöztök össze belátható időn belül=nem szabadul a társas albiból és ezen akadt ki.
Én 30 éve menstruálok, és sose férgeztem le nemhogy a szerelmemet, hanem senkit se. Szóval ez nem kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!